Jobb, sömn & jogging

Den senaste tiden har jag jobbat en hel del, därför har jag inte haft orken att blogga här. I lördagsnatt jobbade jag 10 timmar. var egentligen tänkt att jag bara skulle jobba 6 men eftersom det fattades två "stängningspass" den natten så var jag och Sara mer lr mindre tvungna att hjälpas åt att stänga. Det blev rätt mkt kunder på lördagskväll vilket gjorde att det gick rätt trögt med förstängningen vilket i sin tur ledde till att vi inte kunde klocka ut föränn kl 7 på morgonen! Jobbigt men sant.

Jag kom i sängs strax efter 8 och sov ca 4 och en halvtimme innan jag orkade kliva upp (tack vare min pojkväns hjälp) vid halv 1. Var verkligen jättetrött då som ni kanske kan förstå men jag blev iaf piggare och piggare som tur var. Kl 16 samma dag var jag igång med att jobba på Max igen. Denna gång vart det jobb i 5 och en halv timme, helt okej. Var rätt drygt dock eftersom det kom hela 4 olika bussar inom de timmarna. Kändes riktigt skönt att få klocka ut och komma sig hem och bara slappa. Lyckades somna i soffan till "Sportspegeln" runt 24 och vaknade till 1 och en halv timme senare. Gick då upp och la mig istället och sov som en stock i hela 16 timmar(!) Fan, vad trött man kan vara. Vaknade inte ens av mobilen alltså, helt sanslöst!

Idag har jag därför inte hunnit med att göra så mkt eftersom jag sov så länge. Men jag har iaf tagit mig en joggingtur som den här gången tog 30 minuter. Fick en del mjälthugg och jag kände mig seg (förmodligen eftersom jag sovit så länge) men jag kämpade på iaf och kom hem igen tillslut. Är så skönt när man sprungit klart och får vila och återhämta sig (vet att jag skrivit det här förut men det tåls att skrivas igen)!

Efter joggingturen har jag duschat och tvättat håret, härligt:) och sen har jag sett en oerhört bra handbollsmatch mellan Sverige och spanien i VM:D Sverige vann tillslut efter en väldigt stor dramatik! Jag har väldigt stora förhoppningar på detta handbollslag och trots att många spelare är oprövade i större sammanhang (bl a målvakterna) så tycker jag de visade idag och tidigare under detta mästerskap att de ändå är att räkna med. Jag hoppas verkligen att de kan skrälla och gå hur långt som helst i detta mästerskap. Jag ska absolut fortsätta följa deras resa i detta VM.

Nej, nu ska jag se på Idrottsgalan och kanske lite elitseriehockey:) På återseende! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0