"Örtharmoni" borde ge en bra dag

Äntligen en dag då jag lyckas ta mig upp i vettig tid trots att jag inte börjar tidigt. Ska jobba 17.30-20.30 senare idag nämligen. Nåja, sen att det till största del var min pojkväns förtjänst att jag kom mig upp det är en annan femma, hehe:P Jag mår iaf bättre idag än igår så det känns bra. Känner på mig att den här dagen kommer bli bättre än gårdagen, den kan ju inte bli sämre iaf hehe. Närå, men nu ska vi tänka positivt här. Håller på att äta frukost för fullt. Äter mackor med ost plus gurka, gott:) och sedan dricker jag te till. Det är ett nytt te jag provdricker nu som jag köpte igår på Ica. Teet heter "örtharmoni" och är helt okej hittils trots att jag ju inte hunnit dricka så mycket av det än. Sen har jag i och för sig för mig att jag druckit teet hemma hos Maria nån gång för ett tag sen men det räknas inte.

Idag ska jag ta mig in till stan och göra lite ärenden innan jag börjar jobba. Det är de ärenden jag tänkt göra länge med andra ord men inte orkat. Ska bl a se om jag får tag på ett par nya arbetsskor. De jag har nu på Max är typ helt utslitna, hehe:P så jag måste försöka skaffa ett par nya bekväma skor! Är iofs inte så konstigt att de skor jag haft sen i augusti nu är utslitna med tanke på att jag köpte på rea för 99 kr:P Är inte ens arbetsskor jag har nu ens utan dansskor tror jag. Knepigt men sant:P

Ska läsa igenom mitt CV och äta färdigt min frukost nu. Efter det bär det av till den stora staden som sagt. Hoppas ni alla får en rogivande dag!

generated by sloganizer.net

Kommentarer
Postat av: Madde

Hehe okej. Nej, har inte jag berättat för dig att jag ska läsa till hudterapeut? Har för mig att jag berättat det för dig? :S Hmm.. ja jag ska i alla fall läsa till hudterapeut i Östersund. =) Har du kommit på något då?

2009-01-23 @ 13:36:39
URL: http://minimadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0