Tillbaks på ruta 1

Det blev ingen promenad för mig ikväll, främst eftersom det blåste (och ju blåser fortfarande) väldigt mkt. Rena snöovädret med tanke på att det snöar dessutom. Får ta min promenad imorrn lr nån annan dag istället. Det lär ju dyka upp fler chanser, konstigt vore det ju annars liksom.

Ikväll har jag iaf varit hem till Västanå så som jag planerade tidigare idag. Pappa var dock inte hemma så jag kunde inte träffa han någonting vilket var lite synd, men men. Jag kunde iaf träffa min storebror och mamma. Plockade med mig en del saker hemifrån också, främst träningssaker så att jag ska kunna träna här hos Jimmi framöver.

Ikväll har jag kommit fram till att jag nog inte vill gå socionom-programmet trots allt (detta tack vare min mor). Detta eftersom jag inte tror att jag skulle kunna klara av att ta hand om några "psyk-fall". Skulle helt enkelt inte palla mentalt. Visst kan man ha hand om lättare fall också men det finns ju som ingen garanti för det? Nej, nu är man tillbaka på ruta 1 igen känns det som:( Måste försöka hitta nån ny och intressant utbildning. Ska nog söka lite runt hälsa och se vad det finns. Fan också, att det ska vara svårt att veta vad man vill bli:S Jag blir galen på mig själv.

Nu ska jag titta på reprisen av "Mästarnas mästare" som ju gick på SVT tidigare ikväll.
Vet nämligen av erfarenhet att SVT brukar vara duktiga på att lägga ut programmen på webben så att man kan se de när man vill:D Det kallar jag lyx. Allra helst lyx när man har datorer med bra grafik också, blir ju som att se på tv i princip, nice:D Efter det blir det sovdags för mig eftersom jag ju ska till stan tidigt imorrnbitti. Ska helst vara där runt 10 men med tanke på min morogntrötthet så förväntar jag mig inte alltför mkt av mig sj. Så länge jag kommer in innan 12 är jag nöjd, hehe:P

Hoppas ni får en god natts sömn när ni väl går och lägger er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0