Har gjort muffins:)

Idag har jag städat en del och börjat stöka undan julgrejer. Är en del kvar dock men jag orkade bara inte ta bort alltihop. Min syster Helena kom förbi och hälsade på förut också, det var himla trevligt att prata lite med henne. Nu har jag gjort muffins med chokladkross i:) Jag hoppas de blir goda. Jag tog alldeles nyss ut de ur ugnen. Lite svårt att veta när de är klar dock eftersom det inte verkar finnas nån såndär "pärsticka" i detta hus men men. Jag hoppas/tror de är klara nu iaf.

Nu håller jag på att äta nudlar och efter det ska jag ge mig iväg in  till stan för ytterliggare ett slitsamt arbtespass på Max. Modo har hemmamatch mot Timrå ikväll men som tur är jobbar jag bara till 21, åtminstone enligt schemat. Detta borde innebära att jag slipper "hockeyruschen" för denna kväll. Men säker är man ju inte eftersom det åtminstone enligt schemat "bara" är två pers som ska jobba efter 21. Jojo, som om två pers skulle klara av allt folk som lär komma efter hockeyn. Jo, tjena mittbena säger bara jag. Förra hemmamatchen mot Timrå vart de ju hur mkt folk som helst. Det kan ju iofs bli mindre idag men jag skulle inte tro det. Jag börjar jobba kl 9 imorrnbitti iaf så jag har då inte lust att stanna nån längre tid och jobba över. Men förhoppningsvis har de väl tagit in extrapersonal som ska jobba vid hockeyruschen, bara det att dessa inte står på schemat. Jag hoppas det för Max egen skull iaf och framför allt för de två schemalagda som ska jobba från 21.

Jag har föresten inte hört nåt från Lidl tyvärr men det är väl inte så konstigt med tanke på alla de som sökte jobb. Men jag gjorde mitt bästa iaf och ödet vill väl helt enkelt inte ge mig chansen att jobba där, det är väl så. Man får försöka spåna vidare.

Jag har varit lat och inte svarat på två st sms också, fy på mig! Hoppas jag hinner svara på de innan jag börjar jobba men det är inte säkert. Dumma mig, jag som skulle skärpa mig med det där. Det var ju mitt nyårslöfte för tusan.

Nej, nu ska jag dra så jag hinner. Hoppas ni får en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0