Sluta skräpa ner, det är kallt!

Har hunnit med två viktiga grejer idag. Först jobbade jag drygt 7 och en halvtimme vilket gick bra. Kaos på jobbet som vanligt dock men man är ju van så man väntar sig inte så mkt annat, helst inte när det som idag ju är söndag och en helgdag. För er som inte är insatta så kan jag ju avslöja att det alltid typ i princip är kaos på helgerna eftersom det är så mkt folk då. Lite lustigt var det idag också eftersom jättemånga saker tagit slut. Mjölken var helt slut (både paketen och tetran till kaffe), lika så minimorötter och orginaldippen. Just ja, nuggetsbitarna var slut också vilket gjorde en del gäster rätt upprörda.

Kanske ska berätta föresten att jag höll på att frysa häcken av mig i morse. Jag skulle gå ut och plocka skräp eftersom jag hade "pass 2". Skulle snygga till både runt Max (parkeringen och dylik)t plus "Hemköps parkering". Och oj så skräpigt det var alltså, fy sjutton! Fattar verkligen inte hur folk (även om säkert många är fulla) kan skräpa ner så jäkla mkt:S Det var fullt av burkar, stripspåsar, krossat glas, sönderslagna cd-skivor och allt förbannat. Det tog mig ca 40 minuter att städa upp alltihop och det var inte roligt. Dels är det ju inte roligt att städa överhuvudtaget men framförallt är det INTE ROLIGT att städa när det är svinkallt ute! Helst inte när man inte ens har några vettiga arbetskläder på sig som tål kylan. Höll fan i mig på att frysa ihjäl alltså, usch!

Nej, nog om jobbet nu. Jag har ju även hunnit vara med Ylva idag:) Jag for hem till henne efter att jag slutat jobba ochd det var riktigt trevligt. Vi snackade mest, åt middag och fikade gott, nice! Hanna, Angelika och Magnus (Ylvas vänner och pojkvän) kom dit och hälsade på också. alla ville passa på att umgås med henne den här sista kvällen hon var här hemma i Övik och kanske framförallt Sverige(!) Imorrn åker ju nämligen hon tillbaka till England. Jag önskar henne all lycka där nere. Hoppas hon kommer att trivas hos sin nya värdfamilj. Det var trevligt att umgås idag även om jag saknade lite "prat" emellan bara Ylva och jag. Jaja, det finns ju telefon och Internet så jag kan ju alltid prata med henne via det sen när hon är i London igen.

Nu ska jag dra på mig ett par tjocksockar. är verkligen kallt både här inne men framförallt ute. Huvva! Fast man ska ju inte klaga egentligen. Hellre har man det ju såhär med en massa minusgrader och snö än att "bara" ha slask och is. Den saken är ju säker iaf. Fan, visst har jag skrivit just det där i nåt av de senaste inläggen redan? Har för mig det. Hehe, kom på det nu i efterhand. Jaja, struntsamma det tåls att skrivas igen:) för det stämmer jävligt bra.

Kanske ska se den senaste Batman-filmen med Jimmi nu om jag orkar, han har inte sett den ännu. Wow, äntligen en film jag sett som inte han har sett som är utländsk;P Hehe, det händer verkligen inte ofta. It's a miracle! ;P

Ha en fortsatt mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0