Jag ska bryta mig ut

Jag har sagt allt jag vill ha sagt. Nu är det upp till dig. Jag kan inte låtsas längre som att "solen skiner klart och tydligt" när den ju egentligen inte gör det. Jag kan bara vara jag och jag har nog inte samma värderingar och tankar som du. Jag orkar inte med det här livet längre. Jag tänker bryta mig loss med lr utan dig. Jag har bestämt mig nu. En del ur låten "Ingenting" med Kent stämmer bra in på mina känslor för tillfället.
"Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut"


Tala om för mig vad du tycker, tänker, vill, undrar, grubblar på, ogillar om allt det jag sagt. Jag är ingen tankeläsare så jag har inte en aning om hur du upplever alla mina ord. Släpp in mig och ge mig en chans att försöka förstå. Det finns inget att förlora längre, det vet både du och jag. Så varför vänta!? Talk to me,  lr gör nåt vad tusan som helst.


Kommentarer
Postat av: carro

Du är så smart så! Men det är så svårt att göra det också :P Man får försöka tänka att vi har bara ett liv och en kropp så det är bäst att vårda det väl! :)



Jag tycker att det verkar dumt att plugga (flytta, ta studielån osv) om man inte är säker på vad man vill utbilda sig till. Vi är ju trots allt bara 19 år och har all tid i världen att klura ut vad vi vill bli. Egentligen är det nog smartare att få komma ut i arbetslivet lite och prova på lite olika innan man bestämmer sig, iaf något år. Det går ju att läsa bara en kurs (på exempellvis distans så du kan sitta hemma vid datorn och göra proven över internet) det går att läsa på helfart, halvfart och 25% och det är något man kan göra samtidigt som man jobbar eller så plus att det är helt gratis och väldigt bra att få en inblick i hur högskolan fungerar! Om du är intresserad av psykologi tillexempel så kan du bara läsa en kurs som inriktar sig på det och då är det lättare att se om det verkligen är något som man skulle vilja läsa mer utav!

Jag funderar på att göra så och jag har fått lite hjälp av syon. Det finns ju hjälp att få nere vid busstation om du vill träffa en syo för att få lite vägledning! Det tycker jag absolut att du ska göra! :)

Jag vill bli något som hjälper andra människor. Drömmen är/var att få bli psykolog, men mina betyg räcker inte dit. jag har även funderat på att bli socionom men det är svårt att få jobb här i övik med den utbildningen, så jag vet inte vart det slutar. Efter att jag gått ut gymnasiet ska jag nog jobba minst ett år (kanske inom äldrevård, eller något helt annat) och kanske samtidigt läsa en kurs på distans på halvfart. Efter det så får vi se vart det leder! :)



Studera.nu tycker jag är en bra sida men annars så tycker jag att du kan ta hjälp av en studievägledare för det är lättare att få hjälp då ifall man har frågor och så:)



Japp det ska jag absolut ta och göra! :)Sköt om dig tjejen!

2009-01-25 @ 18:33:02
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0