Effektiv stängning

Så har man äntligen jobbat klart för dagen:D Jäkligt skönt vill jag lova. Som ni märker så vart det alltså en ovanligt tidig stängning idag, vilket känns riktigt bra måste jag säga. Men det tar ut sin rätt dock,  för jag känner mig helt uppe i varv fortfarande. Var nog längesen jag jobbade såhär hårt och samtidigt effektivt. Men det går det också ibland uppenbarligen, bara det inte blir för länge. Som tur är är jag ju ledig hela dagen imorrn iaf så det känns otroligt bra:)

Ni kanske undrar hur det gick med sömndilemmat som jag hade i morse? Jo, jag kan avslöja att jag gick ner och tänkte se slutet av en NHL-match som jag upptäckt spelades då. Det var en match mellan Vancover och San José men det hela slutade med att jag somnade på soffan framför tvn istället. Skönt var det och även om jag sov från 7 till 14 och därmed inte kunde shoppa nåt på stan så kändes det värt det iaf. Stan finns ju kvar fler dagar trots allt.

Nej, nu ska jag äntligen få käka. Dumt nog har min pojkvän inte handlat idag har jag upptäckt trots att han ju sa att han skulle göra det:( Suck, sånt här gillar jag inte. Nåja, jag får knapra i mig knäckebrödmackor, dricka upp den sista lilla mjölkskvätten och sen nöja mig med att dricka te. Man behöver ju iaf inte svälta så då ska man väl inte klaga alltför mkt. Det hade dock inte suttit fel med en tallrik fil lr müsli (verkligen inte!) men, men vad gör man?:P

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sussa tror jag. Natti på er alla nattugglor där ute i världen!

Kommentarer
Postat av: ELIZABET

hade du bott i usa så har du ju kunnat svänga in på CVS. Dom erbjuder 24h service haha;):) Hoppas knäckebröden smakade bra:)

2009-01-22 @ 12:16:55
URL: http://Lifebyeliza.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0