Fixat ärenden & jobbat

Idag har jag vart i stan hela dagen. Först så köpte jag lite presenter och julklappar och sen träffade jag Ylva som hastigast för att byta julklapp med henne:) Hade gärna umgåts längre med henne men tyvärr hade det tagit längre tid att välja ut julklappar och presenter än vad jag räknat med. Nåja, vi bestämde att vi skulle ses igen på söndagkväll när jag slutat jobba iaf:) alltid nåt. Hon far ju på måndagmorgon så man har inte så mkt att spela på så att säga. Nåväl, det kommer nog bli kul.

Efter dessa ärenden for jag in och jobbade mitt 5-timmarspass på Max. Rätt skönt att bara ha 5 timmar faktiskt. Jag jobbade 16-21. Men det var lika mkt kaos som sist jag jobbade där (vilket ju var hela fem dagar sen! Fan det var längesen sist jag haft "break" därifrån så länge) så det behövde man inte vara orolig över;P Folk som handlar mat skulle bara veta hur det ser ut/kan fungera som för oss som jobbar där alltså, det är helt sanslöst. Nog för att jag trott att det kan vara tufft för personalen på såna "snabbmatsställen" innan men så tufft!? Nej, det är fan komiskt alltså.

Nog om detta. Imorrn ska jag o Jimmi fara hem till Betty och Mange för att gratta Mange. Det ska bli mkt trevligt. Köpte lite smågrejer till han idag på stan så jag hoppas han blir nöjd. Måste slå in dem bara men det kanske jag och Jimmi gör imorrn. Själv känner jag mig alldeles för slapp just nu hehe:P
Nåja, efter det blir det troligen middag på Matcompaniet innan vi drar på hockeyn, Modo-Fbk. Det blir jag, Jimmi, pappa och Helena som får glädjen att beskåda matchen. Pappa bjuder också vilket inte är fel:)....han bjuder t o m på en sittplats åt oss var vilket man ju verkligen inte är bortskämd med:D Det ska bli spännande även om jag av ganska naturliga orsaker har ganska låga förväntningar på Modo. Jaja, jag hoppas det blir en jämn match åtminstone och att Modo kämpar. Det om något tycker jag banne mig att man kan begära iaf, helst nu när vi ju har parkerat på sistaplatsen i tabellen, usch!

Nej, nu blir det godisätning och film-time för min del. Måste sova snart med så jag orkar med morgondagen. Jag sov bara 4-5 timmar i natt så därför är jag defintivt inte utsövd. Inte bra, helst inte när man är sjuk. Jag önskar er en fortsatt härlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0