Nyårsafton & nyårslöften

Ville bara titta in här och upplysa er om att jag har haft en väldigt trevlig nyårsafton:D Jag och Jimmi for först hem till Jimmis föräldrar och åt middag och sen lite efterrätt. Det var lika gott som vanligt. Blev nån potatisgratäng med kött till, mums! Till efterrätt blev det "panacotta" (tror det heter så?) och glass. Det var gott som sagt men man blev också väldigt mätt. Efter att vi varit där ett tag for vi så hem till min mor och spelade ( förstås:) ) lite spel. Det belv ett parti "corougne" (stavas det så? Usch orkar inte kolla upp hur ord stavas inatt alltså men håll till godo iaf:P Hehe, de bjud jag på! ;P). Jag och Jimmi spelade mot Ola och Siv men tyvärr så fick vi stryk, bittert:( Men, men har man inte spelat ett spel på jag vet inte hur länge så ska man väl inte ha så höga förväntningar. Kul var det iaf, trots att det gick som det gick och det är ju huvudsaken:).

Efter det började vi spela "Bondespelet". Jag, Jimmi, mor, Ola, Micke och Åsa hann spela 2 år i själva spelet innan klockan började ticka mot tolv. Vi avbröt då för att förbereda det årliga "gott-nytt-skålandet". Stefan och Helena hann hem också så dem fick också vara med och skåla in det nya året. Alltid lika roligt att skåla in det nya året, alltid har man förhoppningen om att året som kommer typ ska bli det bästa nånsin. Lr ja, jag har iaf den förhoppningen även om det inte brukar bli så sen i praktiken. Men det är väl det som kallas att man är en drömmare och/lr optimist I guess. Jag kan ju erkänna att jag är rätt duktig på att vara båäda dessa saker ibland.

Efter skålandet sköt vi några raketer som Stefan införskaffat ( bra intiativ där! :D ). Fyrverkerier är verkligen något som jag tycker jättemkt om alltså. Visst är det att slänga en massa pengar på något som bara varar typ 10 sekunder men ändå! Det är ju bara förbaskat snyggt och fascinerande! Amazing helt enkelt. Vill bara se mer och mer när jag väl börjar se nåt fyrverkeri. Det är sånt som kallas ögongodis. Nåt som är bra är att man alltid kan kolla på "andras" fyrverkerier iaf.

Efter allt "ståhej" ute blev det en omgång kort för hela gänget. Det blev kortspelet "Plumpen", vilket gick hyfsat för min del. Blev väl delad 4:a vilket får ses som en helt okej placering eftersom vi var 8 som spelade. Innan jag och Jimmi drog oss iväg hem till han så såg vi ett Macgyver-avsnitt. De två äldsta pallade dock inte och la sig ist och sov;) Vi tappra såg iaf avsnittet "Spökskeppet" på säsong 3 vilket var ganska så otäckt.

Nu börjar klockan närma sig 5 på  denna första dag 2009 och jag är typ inte nå trött alls.
Vad fasen är det för fel? Min dygnsrytm passar verkligen inte in i den här världen alltså. För mig är klockan hellre typ 22 på kvällen nu. Just ja, kanske ska berätta för er att jag inte är lika sjuk nu längre. Idag (och igår för den delen, klockan är ju över 12) har jag mått bra jämfört med hur jag mått de senaste dagarna, skönt:) Känner mig bara förkyld nu, ingen feberyrsel alls alltså. Känns som att det går åt rätt håll:)



Har föresten två små nyårslöften inför nästa (lr läs detta år) också föresten och det är att jag ska försöka (med betoning på försöka....lr göra mitt allra bästa...lite fegt jag vet, men men)....

- ...Äta nyttigt på veckodagarna (försöka undvika onyttiga grejer i onödan om det inte är nåt speciellt tillfälle)

- ...Svara  på sms och svara i mobilen snabbt (alternativt ringa upp så fort jag bara kan). Vet själv hur ofrivilligt irriterad jag kan bli på folk ibland då de inte kontaktar en tillbaks nå fort. (detta löfte får dock tas med en nypa salt med tanke på att det ju såklart finns situationer i mitt liv då jag absolut inte kan ha tid med sådana "mobila ting"...jobbet bl a...men överlag ska jag iaf
försöka bli bättre)



Nej, ska göra nå vettigt nu tror jag lr ovettigt kanske, vem vet;P Hur som helst: god natt och gott nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0