Övernattning, film & jobb

Orkar inte skriva så mkt just nu eftersom jag är på väg upp till sängen men för er skull;P så punktar jag här nedan upp en lista på saker jag gjort.

- Varit och sovit över hos Maria (en bättre vän får man banne mig leta efter! Tack för att du finns vännen, alltid lika härligt att umgås med dig! <3)

- Sett Jurassic park 1 och Wall-e för första gången! Riktigt bra filmer båda två. Den sistnöämnda filmen var verkligen annorlunda (de sa inte många ord under hela filmen men oj så berörd man blev iaf, otroligt!:)

- Jobbat 5½ timme igår och 4 timmar idag. Idag var det kaos på jobbet och jag blev less redan efter tio minuter eftersom det var ett sånt jäkla strul men på nåt sätt så lyckades jag överleva arbetspasset ändå plus vara trevlig mot alla kunder trots all stress (fråga mig inte hur jag egentligen gör, jag fattar inte själv alltså:S), tur det!

- Ätit en massa götta (choklad och "Sat och blandat") ikväll/inatt. Det var gott men oj så mätt man kan bli:P

Och nu till saker som jag förmodligen ska göra imorrn (läs: senare idag).

- Åka på "månskenstur", dvs längdskidor i månskenet med min familj m fl. Jimmi lär dock inte följa med eftersom han är sjuk tyvärr:(

- Kanske umgås lite med Emma imorrnkväll och ha nån form av "slapparkväll" med pizza och götta förmodligen:P

- Defintivt sova ut imorrn, gud så skönt det ska bli! :)

- Kanske ställa mig och göra pannkakor som jag tänkte göra för ett par dagar sen egentligen, men bättre sent än aldrig lr hur?;P

En sak som känns lite dryg är föresten att jag kommer att jobba två helger i rad efter denna helg då jag ju är ledig lördag (läs: senare idag) och söndag. I vanliga fall jobbar jag ju alltid varannan helg men nu har jag tydligen fått arbetspass två helger i rad efter denna helg. Vet inte om det beror på att jag sagt till min chef att jag vill jobba längre pass än "bara" 3-4 timmar när jag väl jobbar men förmodligen är det väl därför. Nåja, det bir ju pengar iaf även om det mnog kommer kännas jävligt drygt.

De kommande dagarna ska jag ta itu med att förnya/skriva  mitt CV. Måste verkligen försöka hitta nåt annat jobb känner jag. Men fram tills dess att jag får nåt annat jobb så jobbar sliter jag kvar på Max.

Nej, dags att dra sig uppåt och lägga sig i den sköna sängen. G'natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0