"Månskensturen" igår & dagens planer

Pallrade mig upp runt 1 idag, alltid ett litet framsteg men oj så trött jag var! Förstår inte hur man kan vara så jäkal trött alltså. Kändes lätt som att jag skulle ha kunnat sova hela dagen idag men det tillät jag mig inte att göra. Min älskling ska dock ha cred för att han orkade väcka upp mig trots min "dödhet" tidigare. Tur jag har en tålmodig pojkvän såna här ggr, hehe:P Det är ju inte första gången han gör det heller och tyvärr inte heller sista är jag rädd. Nej, jag måste försöka bättra mig. Lägga mig tidigare trots att jag inte känner mig trött är prio nr 1 känner jag.

Nåväl, vad ska man då göra av denna dag då? Jo, jag ska hem till min mor idag igen för att hjälpa Helena att klippa ihop en film på min dator som hon sen ska visa upp för klassen och förmodligen också lämna in till sin handledare. Lite konstigt kan tyckas att de ska hålla på med sådana saker när hon går en utbildning för att bli idrottslärare men jag antar att dagens alltmer tekniska samhälle går ut över allt och alla oavsett om man vill lr inte.

Vidare funderar jag på att försöka göra nåt aktivt idag också, antingen åka skidor lr gå nån långpromenad.
Det skulle sitta fint. Skidturen igår var riktigt härlig kan jag avslöja. Lite minus att jag kände mig så seg (har fan inte tränat på hur länge som helst p g a mkt jobb och sen sjukdom) men nu när jag börjar må mycket bättre så ska jag banne mig styra upp min träning igen. Jag måste göra det för min egen skull.

"Månskensturen" igår var förutom brist på ett "riktigt" skidspår den sista biten upp till fäboden helt perfekt. Det var inte speciellt kallt vilket iofs var skönt men ändå dåligt eftersom vi alla tagit på oss alldeles för mkt kläder eftersom det var minus 10 hemma innan vi for. När vi väl kom fram vid Hinnsjön var det "bara" 0-gradigt vilket gjorde att det blev väldigt varmt med alla kläder. Vi åkte först "kortspåret" upp till Västanå fäbod vilket är ca 5-6 km. Väl uppe vid fäboden så fikade vi och grillade korv, härligt:). När vi väl skulle hem så skulle min bror m fl bums åka "långspåret" hem som är ca en mil. Sen att vi hade två personer med oss varav en inte gillade att åka skidor och den andre inte sovit på ca 40 timmar p g a jobb verkade ingen ta nån hänsyn till. Hur som helst så åkte de två "kortspåret" hem medan vi alla andra åkte det längre. Tog väl ca en timme att åka det inna vi kom fram till bilen igen. Det blev en sen hemkomst men det var det värt. - Tack för alla inblandade för trevligt sällskap!

Nej, nu ska jag nog ta och köra hem till min mamma eftersom jag funderar på att äntligen ta tag i att göra pannkakor här hos Jimmi när jag väl kommer hit igen. Och om det ska kunna genomföras får jag inte komma tillbaka hit allt för sent och därför ska jag sätta lite fart nu. Hoppas ni får en lärorik dag!

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack vad gullig du är tjejen! ;D

2009-01-11 @ 18:51:31
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0