Snart skidar jag iväg

Nu ska jag alldeles strax fara iväg till fjället och åka skidor:) om bara min familj m fl kan bli färdiga nån gång så vi kan ge oss iväg. Tänk, jag kom hem hit till mor för bar en liten stund sedan men ändå är jag klar före många andra. Lite småroligt är det allt. Jaja, that's life. Alla kan ju inte vara lika effektiva som jag;) Jag hoppas bara att jag inte kommer att frysa om fötterna. När jag for från Jimmi var toyotan verkligen alldeles iskall vilket gjorde att jag blev alldeles kall om mina fötter. Känner mig småfrusen fortfarande trots att jag varit hemma ett tag nu men, men. MAn får helt enkelt hoppas på det bästa och ta på sig ett par extra tjocksockar.

Jag hoppas vi kan komma iväg snart eftersom jag ska hem till Jimmi sen och förmodligen se film med Emma och Jimmi. Kan ju vara trevligt om man inte kommer dit allt för sent då så att klockan blivit 24 liksom:P Lär inte kunna somna nåt idigt ikväll heller eftersom jag och Jimmi som så många ggr förr nu för tiden sov alldeles för länge. Fattar inte hur man kan vara så jäkla trött som men det är väl årstiden och mörkret som gör det förhoppningsvis.

Det känns jäkligt skönt att varken jobba idag lr imorrn iaf, välbehövlig ledighet känns det absolut som:)

Min mp3 har föresten kommit fram:D
Vet inte om jag skrivit det här på bloggen men den har tidigare varit borta:S Men nu har den minsann kommit fram igen eftersom nån (förmodligen mor?) lagt in den på Helenas rum här hemma ist för på mitt av misstag. Känns jättebra att den kommit tillbaka eftersom jag verkligen har saknat den. Nu kommer det verkligen bli till att spela musik framöver, den saken är säker:)

Nej, ska gå ner nu och se om det börjar dra ihop sig. Hoppas ni alla får en mysig kväll:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0