Iskalla fötter

Idag har jag jobbat 11-19. Var egentligen tänkt att jag "bara" skulle jobba 16.30-19.30 men så ringde min chef i morse och frågade om jag kanske kunde jobba längre eftersom en person på jobbet var sjuk idag. Jag som väldigt gärna vill ha fler timmar på en dag än bara 3 tackade ja till erbjudandet. Det enda tråkiga var att jag och Sandra egentligen skulle träffas men nu kunde jag inte träffa henne p g a jobbet. Dumt det kan bli bra men sånt är livet i guess. Kanske ska försöka träffa Sandra imorrn en stund ist. Jag börjar inte jobba föränn 14 då nämligen.

Det är iskallt på golvet här i Jimmis hus och trots att jag både har sockar och tjocksockar på mig så är mina fötter som små isbitar. Usch, det är inge vidare. Men jag ska nog lyda Jimmis råd snart om att gå i sovrummet och hämta min vetekudde. Den ska jag sen värma i mikron tills den blir sådär underbart och härligt varm:) Tror verkligen att mina fötter skulle tycka om den nu alltså;P

Ska väl snart gå och lägga mig också. Känner mig faktiskt lite småtrött, tro det lr ej!?;P Kan bero på att jag bara sov 6 timmar i natt eftersom jag vaknade av att min chef ringde i morse runt 9. Hade egentligen planerat att sova till 11 iaf men det var lika bra att man gick upp 9 ändå så man vänder tillbaka dygnet nån gång. Det var på tiden känns det som, hehe.

Nej, dags att borsta tänderna lr kanske äta en apelsin först föresten? Jo, så blir det nog kanske. Lr, nja föresten äter jag nog den imorrn ist. Min pojkvän ska upp och jobba redan 7 imorrn trots att han är sjuk fortfarande:( Lite dumt kan tyckas men vad kan man göra när man verkligen verkar behövas på sitt jobb!? Just därför ska han gå upp strax oxh då vill jag göra honom sällskap. Därför sätter jag punkt för detta inlägg och sjunger "Good night to you!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0