"Ett försenat morgoninlägg"

Här kommer ett sparat utkast av ett inlägg som jag skrev i morse runt kl 7. Just som jag var klar och skulle publicera inlägget så fick den bärbara datorn naturligtvis slut på batteri. Jaja, håll till godo och läs nu i efterhand iaf:)

Nu ska jag först gå på ner på toa och sedan försöka somna om och sova i ca en timme. Haha, precis som om jag inte skulle sova lägnre om jag väl somnade under denna tid(?)  Ibland är man kanske lite väl blåögd men vad tusan, man kan ju alltid hoppas iaf. Det är ingen som far illa av det. Överhuvudtaget är jag hellre väldigt "blåögd" än inge "blåögd" alls. Det kallas att satsa om du frågar mig och att leva livet även om man då och då faller pladask och blir olycklig.

Senare idag ska jag fara in och jobba 11-19. Det kommer bli drygt men som tur är är det ju måndag iaf vilket ju i regel brukar vara den lugnaste dagen på Max, alltid nåt.

Blev himla less när jag jobbade natt i lördags. Det var verkligen idioter som skulle äta på Max. Ska det vara så svårt att fatta att det inte är vi som jobbar som bestämmer hur mkt personal vi ska ha på nätterna och därmed inte heller vårt fel att vi inte kan ha en kassa till öppen. Det är inte heller vårt fel att det går långsamt när tusen pers köar och ska ha mat. Varken jag lr mina medarbetare är några robotar som kan jobba i 180 i timtal. Eftersom vi inte är så många som jobbar kan vi tyvärr heller omöjligen ha koll på vilka personer som tränger sig i kön och inte (fast jag förstår verkligen de personer som "köade på riktigt"och blev irriterade på de som trängde sig. Jag hade nog reagerat precis likadant). Men tyvärr kan vi alltså inte hålla koll på det. Sen undrar man ju egentligen vad det hela egentligen handlar om alltså. Är det folk som ska äta på Max som inte ätit på en månad och håller på att dö av svält. Så är det ju naturligtvis inte men man undrar fan ibland alltså när vissa personer blir så himla upprörda över att de inte får mat fort, får fel burgare mm. Det är som att det handlar om liv och död. Herregud alltså! Sen verkar många anse att de har rätt att behandla oss som jobbar hur fasen de vill och det stör mig. Nej, alltså jag måste försöka hitta ett nytt jobb. Är så jäkla less på att ta emot skit av vissa personer på det där jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0