Fotboll är tråkigt

Har precis kommit hem från en fotbollsmatch som vi förlorade med 5-2. Det var ett bra lag vi mötte så det var inte ett orättvist resultat direkt. De spelade snabbt emellan sig och bytte kant väldigt ofta så det var inte så mkt att säga om förlusten.

Enda jag har i huvudet just nu vad gäller fotboll är hur länge till jag kommer att orka spela. Känner mig less på att spela fotboll. Och inte blir det bättre av att man hela tiden spelar sämre och sämre heller:/ Nej, jag lär nog sluta efter denna säsong som det känns just nu. Hockey tycker jag är mkt roligare att spela. Man är mer involverad i spelet och man kan göra mera fysiskt, vilket är roligt. Spelar man på en kant i fotboll (vilket jag typ alltid gör) kan man få gå/jogga/springa en hel halvlek ibland utan att knappt få röra bollen en gång ens. Enda man får göra är att springa och jaga en motståndare och markera vilket är astråkigt enligt mig. En annan sak som jag ogillar med fotboll är alla dessa fjollor som spelar. Det är betydligt mindre fjollor som spelar hockey, om det ens finns nån? I fotboll är det alldeles för många av den sorten.

En annan sak som stör mig i fotbollen är alla jäkla inkast som blir. Fattar inte ens varför inkast existerar i fotboll, logiskt att ta upp bollen med händerna och kasta...öhh? Nej! Varför kan man inte ha typ inspark istället för de där jäkla inkasten? Det tycker jag hade vart bättre. De där inkasten leder alltid till nya inkast också eftersom man inte kommer nån vart, man blir bara låst:S En annan sak till hockeyns fördel är att det är betydligt roligare att åka skridskor också jämfört med att springa, det tycker åtminstone jag.

Totalt sett tycker jag alltså att hockey är roligare än fotboll på väldigt, väldigt många punkter!... Så länge leve hockeyn <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0