Dumma tv-bild!

Nu har jag hunnit med att jogga ca 5 km (kanske lite mer), cyklat 10 minuter (i lugnt tempo), duschat och sett fotbollen...haha, de var väl inte dåligt;P

Joggningen gick fint. Alltid lika skönt efteråt när man kommit hem och kan lägga sig i gräset och vila:) man känner sig bara bra då alltså:D Måste säga att det var väldigt skönt väder att springa i ute också. Alldeles lagomt kyligt. Inte för kallt men inte heller för varmt, perfekt:) Kanske var lite för blåsigt stundtals men ändå bättre det än att det är för varmt. Jag klagar alltså verkligen inte.

Blev jävligt less när tv-bilden från Österrike strulade, snacka om irriterande! Otroligt att det inte bara var tv4:s fel också, annars brukar ju just den kanalen vara experter på såna där "pajaserier". Men tydligen lät det som att det var problem hos alla länder som sände matchen, felet låg alltså i Österrike.
Det var tråkigt och orättvist att Tyskland gick vidare. Jag tycker Turkiet var mkt bättre av det jag såg av matchen iaf. Dessutom är det oftast också roligare när skrällag går vidare än lag som redan har vunnit hur mkt som helst. Nåväl, Tyskland kommer nog få det jävligt tufft i finalen iaf, oavsett om det blir Spanien lr Ryssland som står för motståndet. Jag hoppas inte att Tyskland vinner EM, tycker inte de gjort sig förtjänta av det.

Tro vad man ska hitta på nu då? Kanske äta något? Har ju trots allt bara ätit en apelsin sen jag kom hem från joggingrundan för drygt 1 och en halv timme sen. Ja, så får det bli. Ska ta och fixa till nåt riktigt gott att äta. Vet inte vad ännu, men nyponsoppa vore ju inte fel:) Kanske steker nåt ägg också, vi får se.
Ha en fortsatt fin kväll!

Kommentarer
Postat av: jenny

:) ja så ofta det går :) han jobbar ju en del och så..hade bra!

2008-06-26 @ 00:22:11
URL: http://viklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0