Presenter & blåsväder

Hitills idag har jag bl a hunnit med att blogga, städa lite smått på rummet och slagit in min pojkväns presenter. Har även fixat en del på överraskningen till Jimmi:) Jag hoppas det kommer bli bra, bara jag hittar rätt grejer så borde det bli det. Vet inte hur jag ska göra med den sista saken, vore ju bra om man kunde fixa det "på riktigt" men samtidigt vet jag inte när jag ska orka åka in till stan igen. Kan ju alltid göra en improvisation också, det borde ju inte bli alltför dåligt heller:P Hmm, får se hur jag gör med det där.

Det är väldigt blåsigt ute därför känns det inte alltför lockande att gå ut.
Jag tror dock jag ska ta en promenad lr liknande lite senare. Det kommer nog bli rätt skönt ändå, bara man har kläder på sig så man slipper frysa. Är så härligt att vara utomhus, helst på sommaren då det inte är alltför kallt heller. Det är så vackert att gå och se på naturen. Det är lätt att man blir "hemmablind" när man bor såhär ute på landet. Man glömmer lätt bort den vackra naturen helt enkelt bara för att man blir så van. Sen när man hör folk som kommer hit söderifrån som tycker att vår natur häruppe är så himla underbar inser man själv att den ju faktiskt är det. Jag tycker därför man ska försöka ta till vara på den på det bästa sätt man kan:)

Drygt att det är uppehåll i fotbolls-EM nu:/
Vill ju se semifinalerna nu för tusan! Men, men den som väntar på nåt gott...

Nu ska jag nog bege mig upp till pappa för att kolla igenom om det är nå kläder jag vill ha. Hoppas det finns nåt bra som passar mig, kläder behöver jag typ alltid:P Bloggar nog senare. Ha en fortsatt bra dag i detta blåsväder så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0