Fiskefångst

Kvällen ägnades åt en fisketur precis som jag ville:) Det blev ingen mjukglass men det gör inte så mkt. Vi ska nog ta och köpa mjukglass nästa helg ist så jag överlever;P Jag och Jimmi for iaf ut med vår gamla gröna båt. Jag fick upp en stor aborre, wehey:D Sedan var jag väldigt nära att få mer men fiskarna nafsade tyvärr bara på min mask och vägrade fastna på kroken. Jag kan ju avslöja att jag metade medans Jimmi rodde och tittade på/hjälpte mig. Hur som helst så var det väldigt förvånande att jag fick upp en fisk sedan medan vi rodde tillbaka. Jag trodde verkligen inte att man kunde få upp fisk genom att fiska "i farten" och låta kroken och flötet fara efter båten men tydligen så gick det. - Jag erkänner, du hade rätt älskling!:P Jimmi sa nämligen att man kunde det medan jag var väldigt skeptisk. Jag slutade dock vara skeptisk när jag fick upp en väldigt lite aborre efter bara nån minut efter att Jimmi börjat ro hem. Den aborren var dock så liten att vi släppte tillbaks den i sjön. Jag bytte av Jimmi och rodde och i stället fick Jimmi försöka meta och kan ni tänka er? Han fick upp en liten aborre till efter bara ett tag! Helt otroligt. Det var som sagt var en liten en men den var ändå större än den jag fick tidigare därför behöll vi den. Vi rodde hem med två fiskar och med många fina naturbilder, skratt och minnen:) (Åtminstone hade jag det).

Väl hemma gick jag upp till min pappa och såg fotbollsfinalen med Marianne, pappa och Emma.
Det var riktigt trevligt:) - Tack för bra sällskap alla inblandade:) Jimmi var bara upp som hastigast och sa: "hej" innan han körde hem. Han är inte nåt stort fan av fotboll direkt, verkligen inte. Han for hem och spelade ist den spelnörden hehe;D

Efter att jag sett klart fotbollsfinalen gick jag hem till min mor medan Emma körde hem til sig.
Väl hemma har jag sett Pistvaktsfilmen med Stefan, Helena och Micke. Tycker inte långfilmen är jättebra direkt (serien är mkt bättre) men jag såg den iaf för kul eftersom det trots allt var längesen jag såg den.

I morgon ska jag in till stan mot nya äventyr.
Måste lägga mig och sova nu så jag orkar upp för att ta halv-12-bussen in i morgon. Känns riktigt skönt att det är uppehåll i fotbollen nu också så man åtminstone inte har några såna tider att passa. Jag börjar ju jobba på tisdag så de tiderna räcker för mig att hålla reda på för tillfället:P Nej, sova var det som sagt var. God natt och dröm sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0