Sommardesign

Som ni ser har jag ändrat min bloggdesign. Kändes en aningens fel att ha vinterbilder och vinterfärger nu när det är sommar av någon anledning:P Jag är rätt nöjd med min nya design faktiskt. Blir dock irriterad över att jag inte kan få min profilbild litegranna större än vad den är just nu. Antingen blir den på 200 px (som är för stort) lr också på 100 px (som nu då den egentligen är för liten), skumt!:S Jag är inte nån expert på det här med bloggdesign heller, det lär ju gå att ordna på nåt sätt frågan är bara hur. Är det nån som vet hur man gör får ni hemskt gärna tipsa mig...då skulle jag bli väldigt glad:)

I morse var jag föresten hos tandläkaren. Det gick rätt bra, jag hann dit precis i tid som tur var. Jag och min morgontrötthet alltså, ojojojj...men jag hann faktiskt i tid tillslut så det så! Nu är jag iaf utan skena i nederkäken och det känns väldigt ovanligt. Jag är där med tungan och petar hela tiden, haha. Känns ungefär som när man tog bort tandställningen, det känns så lent och ovanligt:)

Måste säga att dagen känts väldigt lång hittils också.
Hehe, den blir ju betydligt längre om man går upp tidigt. För mig som är van vid att gå upp runt 12 känns det som att klockan är typ 3 nu:P:S Men inte mig emot att klockan bara är halv 2, då hinner jag ju göra desto mer:)

Ikväll har jag match borta mot Kramfors. Det är drygt med långa bortaresor men det ska nog gå bra ändå hoppas jag. Segt att åka bil så länge bara men inte mkt att göra åt. Jag hoppas att vi vinner så hemresan inte känns så himla lång iaf.

Nu ska jag fortsätta dona med mitt rum och inte bry mig om min blogg nå mer på ett tag. Måste ta itu med att rensa min garderob som är fullproppad med saker:S Är en hel del kläder där i som jag inte kan ha lr inte använder av andra orsaker....dessa kläder ska bort! Nej, dags att jobba nu och sätta igång nån bra musik. Hoppas ni får en fin dag! =)

Kommentarer
Postat av: Ylva

Fint det blev :) Blev lite inspirerad och ändrade min design också, fast jag valde en färdig mall bara :P

2008-06-13 @ 23:28:07
URL: http://hockeyflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0