Städtime

Det gick inte så värst bra för mig att kliva upp i morse tyvärr men det är bara att ta nya tag. Kom upp runt 12 iaf, hehe:P Idag är det regnigt och (just nu) mulet ute därför är det en perfekt dag för att städa rummet. Mitt rum behöver verkligen städas. Har inte städat här inne på jag vet inte hur länge:S Har varit så mkt med skolan, studenten mm så att städningen verkligen har fått komma i sista hand. Måste sortera upp skolpapper och skolblock i pärmar, sedan skulle det också behövas dammsugas, torkas golv, dammas mm. Hmm, känns inte som att jag kommer orka med allting idag. Jag ska främst satsa på att få bort och rensa upp alla saker som ligger på skrivbordet mm. Det känns som ett realistiskt mål.

Kl 4 ska jag iväg till Brynge för att träffa Thommy och prata om mitt sommarjobb.
Jag börjar jobba helgen efter midsommar så jag är ledig ett litet tag till iaf, alltid nåt. Nämen jag är faktiskt jävligt glad över att jag har ett sommarjobb, är verkligen inte alla som har det! Sen att jag inte får så jättemkt betalt och så är ju lite sådär men jag får ju nånting iaf så man ska ju inte klaga. Dessutom är det ett jävligt bra jobb också, passar mig perfekt. Enda dryga är väl att jag måste jobba på lördagar men det är sånt man får ta.

Suck, nu måste jag tydligen absolut städa av diskbänken nere också. Typiskt när man tänkte ta itu med rummet. Antar att rummet tyvärr får vänta på sig ytterligare ett tag då. Nej, lika bra att ta itu med städningen så jag kommer nån vart. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0