Jag = jätteaktiv?

Nu har jag varit ute och sprungit med Helöena och mamma och dessutom hunnit med att duscha. Det gick hyfsat att springa. Har haft både sämre och bättre dagar men det gick väl helt okej även om det var lite segt där i slutet. Desto skönare känns det nu iaf när man äntligen fått kommit sig hem och kan vila. Är så otroligt gott att hälla i sig vatten efter att man tränat också - Underbart! Nu är Helena snart klar med sin björnakaka som hon hållit på att baka så det blir väl att man snor till sig en liten bit om ett tag:) ska bli gott:) Tycker jävligt mkt om björnakaka, är väl säklert inte många som vet vad det är men det är iaf en brun kaka som man gräddar i ugnen och som man sedan här fyllning inuti. Det är nästan som en sockerkaka fast mkt godare om du frågar mig.

Ikväll har jag inte så mkt planer annars. Ska nog ta det lugnt och försöka lägga mig tidigt. Höll t o m på att somna tidigare ikväll (runt 7) när jag låg och skulle vila på sängen. Snacka om att man kan se resultat tidigt av att gå upp tidigt alltså. Jag klagar dock inte, det är ju bara bra så jag somnar i någorlunda vettig tid ikväll och kan komma i god tid till mitt jobb i morgon.
Ikväll Kanske det blir att jag ser nån film tillsammans med mina två systrar. Blir det inte det blir det väl att jag sitter här vid datorn och slappar lr ser nån film sj på datorn. Hm, lr också kanske jag spelar x-box, vem vet. Hehe, som ni märker har jag många idéer;P Men det gick dock inte så bra för mig att spela NHL nu sist:( Jag förlorade hela tiden trots att jag tom fuskade? och startade om matchen en gång:S Fattar inte hur det andra laget kunde göra typ 3 mål inom loppet av 2 minuter. Tror spelet hängde sig lr nåt...lr jaa, jag vet inte MEN så dåligt spelade jag ju ändå inte. Nytt försök senare ikväll kanske om jag orkar. Förlorar jag direkt då igen så kommer jag dock nog ge upp ganska snabbt haha:P så mkt tålamod har jag för tillfället vad gäller detta spel.

Fick reda på en ganska intressant sak idag föresten.
Min pojkvän tycker tyligen att jag är en jätteaktiv person. Jag hade verkligen ingen aning om detta. Visst jag trodde väl inte att han skulle ha uppfattningen att jag var värste lat och jätteoaktiv men jätteaktiv jag? Njaa, själv skulkle jag inte vilja påstå att jag är det. Jag är väl aktiv men inte så mkt mera för visst fasen kan väl jag sitta och slappa bra länge jag med även om jag kanske inte kan sitta still lika länge som min pojkvän:P Visst tränar jag väl en del och vill hitta på grejer (vara ute i naturen o s v) men iaf. Nåväl, alla människor tycker ju olika och jag tar väl inte diurekt illa upp för att han tycker att jag är jätteaktiv heller det är väl mer att jag blir förvånad bara eftersom ingen har tyckt så om mig förut:P

Nej, nu ska jag gå ner och se om den goda kakan är klar hehe:) Bloggar nog senare ikväll innan jag lägger mig. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0