I'm awake!

Se på faan:p jag är vaken denna tid! Wow, helt fantastiskt;) och till råga på allt har jag varit vaken i ca 40 minuter, de ni haha! Nåväl jag vaknade först av  min underbara väckare och sedan av att min älskling ringde, - Tack sötnos!  Det dröjde inte många minuter föränn jag insåg att jag måste kliva upp för att vara alert till morgondagen som ju är min allra första arbetsdag denna sommar. Det känns lite småtråkigt men ändå bra med tanke på pengarna. Och är det lika dåligt väder som det har varit dessa dagar så spelar det ju egentligen ingen som helst roll om man jobbar. Nästan bättre att jobb då för då kan man ändå inte göra nå vettigt när man är ledig ungefär.

Som tur är skulle pappa och Marianne in till stan idag vilket innebär att jag kan åka me dem
- Tack! Därmed slipper jag ta bussen in och betala för den (mitt underbara busskort har jag ju inte längre eftersom jag inte går i skolan). Okej, man ska inte vara snål (I know) men typ 23 kr är faktiskt ganska mkt för en som vill spara pengar i sommar och inte kommer ut så jättemkt lön på sitt sommarjobb. Pappa och Marianne skulle iaf åka in runt 12 nån gång vilket passar mig hyfsat bra. Måste stanna och hämta en sak hos Jimmi också men det ska nog gå bara bra hoppas jag.

Nu ska jag snart gå upp och äta frukost men först ska jag spela lite X-box, hehe:) Spelar försåts med mitt favoritlag Dallas Stars som kommit till slutspel nu. De ska spela mot Vancouver vilket nog kommer bli väldigt tufft. Ska ta och spela match 1 nu och göra allt jag kan för att vinna;P Hoppas ni får en underbar dag, det ska jag försöka ha iaf:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0