Full fart mot studenten

Oj, vad längesen jag skrev här nu. Snacka om att min blogg håller på att torka ut. Jag har som ni kanske förstår haft ganska fullt upp de senaste dagarna. De senaste dagarna har bestått av: 2 spelade matcher, förfest och utgång på 6-dagars, jobb, provsminkning inför balen, investering av en present till min syster och väldigt mkt sovande. Förstår inte hur jag kan vara så jäkla trött nuförtiden. Igår skulle jag exempelvis ta bussen halv 12 in till stan, lugnt tänkte jag eftersom jag ju då skulle få sova ut. Men trots att bussen gick rätt sent så klev jag ändå upp i sista sekunden så jag hann med bussen precis:S. Kan iofs ha berott på att jag varit uppe till 1 natten innan men ändå:P - Snacka om att vara trött!

Annars är förberedelserna inför studenten i full gång. Igår provade vi än en gång min balklänning och snart är den färdig, inte mkt kvar nu som tur är med tanke på att balen ju är på lördag. Vidare har min klass pratat igenom hur flaket ska se ut på ett ungefär och när vi ska pynta det. Vi har dock inte riktigt bestämt exakt vad vi ska skriva men det ordnar sig nog. Vi har också förberett en fin låt och ett bildspel till Nolavision som går av stapeln på onsdag. Hoppas det kommer gå bra:)

Är så sjukt att vi tar studenten om bara 2 dagar, har inte fattat det än alltså. Känns som att det borde vara typ 1 månad kvar. Fan vad skönt det ska bli att äntligen ta studenten! :D

Ikväll är det fest, det är nämligen 48-timmars.
Jag kommer dock gå ut nykter och även vara schaffis. Känns som att mitt festande i fredags räckte för ett tag fram över, hehe:P Ska bli skönt att gå ut nykter ikväll eftersom det är "Vett och etikett" och dansövning tidigt på Folkets park i morgon med. Just det vill jag ogärna missa nämligen. Men på torsdagkväll (studentkvällen) ska jag ut på Statt iaf och då ska jag inte vara nykter:)

Nu ska vi strax fara iväg till en sjö ute vid Gullänget och grilla. Våran klass ska grilla och umgås tillsammans med våra handledare. Det blir nog trevligt, är jävligt fint väder ute iaf så det är skönt:)

Nu ska vi nog fara. Jag skriver dock senare (- det kommer inte dröja lika länge denna gång kan jag lova;P ). Ha en fin dag och passa på att njuta av det underbara vädret:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0