Jobbigt att vara hungrig

Så är man äntligen hemma igen efter stadsvistelsen. Det har gått bra iaf även om jag blev väldigt hungrig nu i slutet. Jag har bl a varit på Jysk med pappa och Marianne och hämtat ut en bokhylla som Marianne beställt. Vi for sedan till Mariannes lägenhet och monterade ihop en utav dem. Det blev bra förutom att en spik for in lite fel men det är skitsamma, syns knappt heller så:P Jag åkte hem med Jimmi från stan och hjälpte han att ta hem sin bmw (som nu fått nya sommardäck så han kan köra den) från hans föräldrar. Nu måste istället hans toyota lagas, är tydligen dragkroken som krånglar:( Men han har iaf bmw:n han kan köra nu så det är ju bra iaf.

Nu sitter jag här på rummet och vräker i mig korv och makaroner.
Finns det nåt bättre än att äta när man är RIKTIGT hungrig, i don't think so. Gud, så gott det är med mat ibland. Jag blir så sjukt trött och orkeslös också om jag är utan mat länge, helt sanslöst. Jag är inte ett dugg lik Jimmi lr min storasyster på det viset. De kan typ vara utan mat hur länge som helst utan att det märks ett dugg på dem, så är definitivt inte jag!

Funderar på om man ska ta och spela en match på x-boxen (jag vann matchen jag spelade i morse med 4-2:D). Senare ikväll ska jag fara ut och jogga med min mor och Helena, det ska bli skönt att röra på sig lite - Det behövs! Sedan blir det nog till att ta det lugnt resten av kvällen och ladda inför min första arbetsdag i morgon.

Nej, x-box gällde som sagt var nu. Ha de bra! :)

Kommentarer
Postat av: Sara

jao, ett år kvar på samhäll ;P Ha det bra du med ;D

2008-06-30 @ 19:59:32
URL: http://lavela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0