Överaskning & hunger

Jag har pysslat med överraskningen till Jimmi hela dagen (lr ja, hela dagen och hela dagen...Sen jag klev uppxP). Puh, vad bökigt det var men nu är det äntligen klart iaf:) blev faktiskt hyfsat nöjd med den också. Visst man ser ju alltid saker som kunde ha blivit bättre osv men överlag så blev det faktiskt helt ok måste jag erkänna. Hoppas min älskling gillar överraskningen bara, hoppas, hoppas:S

Blev riktigt glad idag också när jag hörde att Jimmi förmodligen fått ett nytt jobb efter sin semester.
Han skulle tydligen dit och prata nu i eftermiddag men det verkade lovande iaf:) Kul för han, hoppas han får ett nytt jobb som han verkligen trivs med den här gången:) Det är han värd!

Snart ska jag äta tacokyckling som mamma och Helena håller på att laga till just nu. Ska bli riktigt gott, är jättehungrig:). Älskar verkligen tacokyckling! Senare ikväll blir det nog en löprunda för mig innan matchen mellan Turkiet och Tyskland börjar. Hoppas jag hinner springa innan matchen bara, kan ju bli lite tight eftersom jag inte hunnit äta än ens:S Är ju inte bra att jogga när man precis ätit mat heller. Jaja, det får gå ändå på nåt vis för EM-matchen ikväll vill jag inte missa. Förmodligen får man sällskap av några andra familjemedlemmar under löpturen iaf så det känns bra. Alltid lättare att springa två st lr flera. Är så mkt lättare då när man kan hjälpas åt att hålla tempot uppe osv.

I morgon ska jag försöka ta mod till mig och uträtta en sak.
Det kan bli en ganska viktig sak också som kanske kommer att påverka min framtid om jag har tur. Oj, vad seriöst det blev nu. Det är inte seriöst bara så ni vet, men hyfsat. Men  det kan ju gå dåligt också men då har jag ju iaf försökt och det är ju det viktigaste trots allt. Jag kanske återkommer och berättar om saken sen om ni har tur, hehe:P Den som lever får se.

Nej, nu ska jag gå ner och se om maten är klar. Ha de gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0