Sortering & tips

Idag har jag då börjat städa rummet. Jag har rensat tonvis med skolpapper som legat i mitt rums ena hörn. Snacka om många papper alltså, helt sjukt! Idag har jag iaf rensat bland alla dessa papper vilket tog en jävla tid. Jag har slängt det jag inte vill ha kvar och sparat och satt in det jag vill ha kvar i en skolpärm. I pärmen har jag sorterat papper ämne för ämne och det blev riktigt bra faktiskt, inte för att skryta men jag är nöjd med mitt sorterings-arbete:) Fattar bara inte hur det kan gå åt så himla många vanliga a4-papper i skolan. Alla elever lär ju ungefär lika mkt papper som jag och hur många blir det inte totalt dårå!? Jag är inte någon bra bedömare men nog fasen hade jag säkert över 200 papper och då är det bara papper från 3:dje året på gymnasiet. Undra egentligen hur många papper i skolsyfte man använt under hela sin skoltid? Hmm, jag vill tusan inte veta alltså:S. Tur det finns något som heter återvinning iaf, lite slöseri det vore annars då...herregud!
Jag gillar verkligen att ha ordning och reda på saker och ting. Jag är verkligen inte den där tjejen som vill ha oreda och stökigt...inte egentligen. Sen att det lätt blir så ibland ändå är ju en annan femma. Jag ska dock verkligen försöka bättra mig och nu när jag är helt ledig har jag faktiskt ingenting att skylla på! :P Fortsättning på städningen blir det i morgon efter mitt tidiga tandläkarbesök, 9.50...punkt slut.

Mötet med min arbetsgivare tidigare ikväll gick bara bra. Fick reda på saker som jag egentligen redan visste men det är ju alltid skönt att få det bekräftat. Fick reda på att jag defintivt börjar jobba den 1 juli och förmodligen slutar jobba den 2 augusti. Kan möjligtvis bli en vecka till med jobb också men det är inte säkert. Jaja, jag är glad för den tid och de pengar jag får iaf vad gäller sommarjobbandet.

Måste avslöja att jag fick ett jävla hett tips ikväll också.
Hoppas, hoppas, hoppas att jag har turen med mig bara. Det skulle kännas så skönt om man fick lite flyt. Hoppas jag kan ringa samtalet snart - I want to know!

Nej, nu ska jag faktiskt sova. Mitt rum är sådär lagomt svalt och mörkt, perfekt:) Kommer nog somna som en stock, hoppas det iaf. Måste somna tidigt ikväll så jag orkar upp i morgon till tandläkaren:P Good night to you!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag skulle också behöva sortera och rensa lite, men det är ju så otroligt jobbigt att ta sig för att göra det! :P

2008-06-12 @ 12:29:54
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0