Min röst är hemsk

Sitter i en av skolans datasaler och lider av min hesa röst/dåliga hals. Är så jobbigt att man knappt kan prata, lr ja man kan ju prata men det låter ju inte så bra direkt:P Usch, min röst låter fruktansvärd! Tur man tog med sig halstabletter i morse iaf, alltid nåt.
Har bara en lektion kvar nu (psykologi). Jag orkar nämligen inte gå på teckenspråket. Ska hem och dricka nåt varmt och ta det lugnt ist. Blir nog att man går till pappa ikväll och kikar på hockeyn, ska försöka orka med att fixa lite läxor med. Skulle kännas skönt att göra undan lite.

Det är tur man har förstående kompisar:) Det är jag väldigt tacksam för såna här stunder:P Nästa gång blir det andra bullar, det kan jag lova!

Jag vet inte om det senaste var ett steg framåt lr bakåt men det kändes inte som ett steg bakåt iaf. Antingen hände ingenting, men jag hoppas att det var ett litet steg framåt. Jag önskar bara att allt blir bra och att du vågar lita på mig. Jag förstår mer än du tror.

Var så himla död i morse. Gick upp kvart över 7, tio minuter senare än jag brukar och kände mig hur trött som helst trots att jag ju sov ut i söndags. Sjukt! Men det kan nog bero mkt på att jag är sjuk, då blir man ju tröttare och segare än vanligt. Men när jag inte är sjuk är jag ändå nästan lika trött (det är det som är det tragiska/komiska).  Det finns ingen som är lika morgontrött som jag alltså!...punkt slut! 

Ska dra till psykologin nu! Sköt om er:)

Kommentarer
Postat av: Ylva

Joo, jag är morgontröttast!

2007-10-23 @ 13:28:39
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Rika

Nej Ylva, det är bara som du drömmer;)

2007-10-23 @ 16:27:11
URL: http://hockeyrika.blogg.se
Postat av: Ylva

Ja, jag drömmer ju för att jag är så trött och går i sömnen, typ. ;) Den du!

2007-10-25 @ 12:40:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0