Tala om att va' hes

Fan vad jobbigt det är att vara sjuk! :( Nu är jag less alltså. Jag vill att min röst ska vara normal, inte såhär hes och ful :( Kan ju knappt höra vad jag sj säger ibland pga att min röst spricker upp så :/ Åhhh :( Det är såna här stunder man verkligen inser hur jävla härligt det är att vara frisk. Har hällt i mig hur mkt te med honung som helst också idag men det hjälper inte:( Det lindrar visserligen en del tillfälligt men i längden känns det inte som att jag blir nå friskare:(

Är rädd för att jag inte kommer att hinna bli tillräckligt frisk för att orka gå på Plattan på onsdag. Finns inte en chans i världen att jag går ut om min hals är såhär! Nej, då får man väl vara hemma och ta det lugnt och spara pengarna till nåt bättre tillfälle ist. Det är ju betydligt vettigare! Aja, än återstår det två dagar tills onsdag så än finns det hopp även om jag känner att det blir "mörkare" och "mörkare". Känns tråkigt om det inte skulle bli, för jag har ändå blivit jävligt sugen på att gå ut just på onsdag...men, men inte så mkt att göra åt om min hals vill annat. Den som lever får se. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Jenny

mäh hoppas du blir frisk snart! vet ju själv hur drygt det var att tappa rösten hela tiden :S Jadu jag ska ju till Umeå i helgen :D:D det är väl det jag ser ifram imot mest :D..ska träna en hel del ocksås :)..fast det blir ingen utgång hehe. ska du göra då?

2007-10-29 @ 22:09:13
URL: http://viklund.blogg.se
Postat av: Carro

men inte ska man vara sjuk på lovet:/ (och inte annars för den delen heller men)Hoppas du får bli frisk! :)

2007-10-29 @ 23:30:10
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0