Skön skoldag

Idag har det vart en rätt skön skoldag. På psykologin fick vi måla och göra någon avslappningsövning (jag höll nästan på att somna, hehe:P). På multimedian skulle vi redovisa våra radioprogram:) Var riktigt kul att höra vad alla hade gjort (dock hörde jag inte jämt vad som sades pga för tillgjorda "mörka " röster men det gjorde inte så mkt. Vår lärare Svempa var nöjd med allas program iaf:)

Vi har också haft projektarbete, där min grupp nu kommit en bra bit :). Vi har gjort enkäter som vi håller på att dela ut till Nolaskolans alla ettor. Där ska de skriva om de skulle kunna tänka sig att (på en hälsovecka) ha: afrikansk dans, yoga, "Friskis och svettis" och karate. Sen får de skriva till egna förslag också, om de har något.
Det blev rätt många enkäter totalt, vi kopierade upp över 150 st a4-papper! Jovanna och jag hann/kunde bara dela ut till 3 klasser idag av våra 8. (Jenny, Madde och Kajsa ska dela ut till de andra 8 klasserna:P Vi delade upp oss för att det skulle gå snabbare). Resten av de 8 klasserna vi skulle dela ut till hade lunch eller språk (vilket innebär att de är så uppdelade och därför är svåra att få tag på). Men vi får fortsätta vår "enkät-jakt" nästa vecka. Det är svårt att förstå hur mycket jobb det är med allting egentligen. Jag tänkte att det nog skulle gå ganska snabbt att få ut enkäter till alla ettorna, men gud vad jag misstog mig! Först och främst måste man kolla om klassen har lektion och sedan vars. Sedan måste man notera om de har språk, idrott estetisk verksamhet lr någon annan "dum" lektion som försvårar enkätsutdelningen. Krångligt värre! Men det ska nog gå, gäller bara att anstränga sig lite:P Tror/hoppas att vårt projektarbete kommer bli jättebra tillslut, när vi fått allting att falla på plats dvs:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0