Vad gör Halebop?

Fan vad irriterad jag blir alltså! Min mobil-mottagning från Halebop har börjat krångla jättemkt när jag är här hemma. Det började ungefär i tisdags (lr var de kanske i måndags?) men då var det absolut inte lika mkt krångel som igår och nu. Då försvann bara mottagningen ibland. Men igår och nu försvinner den hela tiden!

Igår hade jag hela em och kvällen mottagning (1 "streck" av 5) i typ en halv minut sedan försvann mottagningen helt och ist kom det upp texten "Söker mottagning", "Ingen teckning" lr "Endast nödsamtal". När detta började (igår eftermiddag) tänkte jag först att det kanske var själva mobilen det var fel på så då tog jag ut simkortet och stoppade det i min gamla "fortfarande fungerande" mobil. Men tror ni det blev nån skillnad? Svar: Nej! Ingen mottagning i den heller.

Jag blir galen på detta alltså! Jag kan ju inte att skicka sms lr ringa! Och folk kan inte få tag i mig heller. Jag pratade med Jimmi på mobilen igår och det bröts hela tiden så vi hade jättesvårt att höra varandra vid vissa tillfällen. Suck! Jag är mobilberoende så för mig är det här ett jättestort problem. Jag är van vid att kunna använda mobilen jämt, och så vill jag ha det också.

Jag undrar vad felet beror på egentligen? Är det halebop som har förstört sina master lr vad är det frågan om? Har hört andra som har mottagnings-problem med Halebop nu också, men inte lika stora problem som jag. Vet inte vad jag ska göra:S börjar känna mig desperat alltså. På skolan (inne i stan) funkar ju mottagningen som vanligt men här hemma är den helt försvunnen. Funderar på att ringa till Halebops kundtjänst eller något.

Är det nån av er läsare som också har problem lr vet vad man kan göra så får ni gärna kommentera detta inlägg lr höra av er på annat sätt. Jag är tacksam för all hjälp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0