Djurskötsel

Hehe, det är inte varje gång man har lov som man är uppe redan kl 7 precis (speciellt inte jag;P). Men idag och kommande 2 dagar är det det som gäller för så är det när man har hand om hund och hästar. Trots min trötthet lyckades jag med mkt möda (och med lite gnäll/hjälp från Jimmi) hasa mig upp kring 7 och då hade jag bara "snoozat" väckaren fr kl 6, haha:P Jimmi for inget på jobbet idag eftersom han är krasslig som jag. Jimmi var snäll som orkade gå ut med "Odin" redan kl 6 iaf. Hehe, då slapp ju jag;)

Vi hjälptes iaf åt med att ta ut hästarna i hagen (när jag väl klivit upp), sen har vi ätit frukost och jag har gett katterna plus "Odin" mat.

"Odin" vill leka just nu. Men vi orkar inte leka med honom. Han vill att man ska kasta iväg en boll åt honom och sedan kutar han i full fart och hämtar den. Jag har kastat iväg bollen fem ggr, men nu orkar jag inget mer:P Hehe, är inte lätt när man är sjuk. Drack te med honung i till frukost iaf, det lindrar bra:) Längtar tills jag är frisk!

Djur är söta och snälla men de kräver mkt jobb och uppmärksamhet, speciellt hundar. Ska nog tänka mig för både en och två ggr innan jag skaffar hund. Inte kul att tvingas gå ut med hunden kl 6 på helgmornar direkt, helst inte när man är så morgontrött som jag:P

Nej, nu ska jag ut och gå en sväng med "Odin" och sen ska jag nog gå upp och kela lite med "Baloo" som är på övervåningen. Han är rädd för "Odin" och vill därför inte vara här nere. Stackars lilla katt!

Ha de bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0