religionsdag

I morse sov jag väldigt länge, pga av trötthet och att jag la mig så natten till idag sent. Väldigt skönt var det att sova ut iaf! :) Vad har jag annars gjort idag då? Ja, bra fråga. Kan väl säga att jag mest har pluggat på religionen. Annars har jag gjort följande: promenerat en sväng (lyssnade på mp3:n medans, jättehärligt!), städat (köket och mitt eget rum), lagat mat (stekt strömming och gjort mos:P), sen har jag sett på "Bonde söker fru" (rätt skön avkoppling).
Ang. religionen så känner jag att jag uppdaterat mig en hel del nu jämfört med innan. Haha, förut kunde jag inte ens hälften av allt känns det som:S. Nu har jag iaf hyfsad koll. Provet är ju först på fredag med så jag hinner kolla lite mer imorgon också:) Blir nog bra i slutändan. Det brukar bli bra iaf, är bara jag som är så duktig på att oroa mig och stressa upp mig i onödan. Varför lyckas jag göra det jämt?? :(

Imorrnbitti ska jag iaf få åka med min pappa in till stan. Känns skönt för då slipper jag gå upp kl 7. Då kan jag ligga och dra mig till 8-halv 9 iaf. Vi har ju starttid på orienteringen först kvart över 10 så, varför gå upp tidigt när man kan sova ut? ;P

Jag längtar verkligen till helgen just nu. Känner mig så less på skolan och allt plugg. Jag kanske är bortskämd, jag vet inte. Men man blir verkligen less efter så många skolår! Kommer bli skönt att jobba med nåt, då man vet att man jobbar 8 timmar och sen kan åka hem och göra precis vad man vill (om man inte har övertid då ,men aja). Iaf vill jag känna den där känslan av att inte ha en massa saker man "måste" läsa på (plugga)/skriva/göra till nästa dag. Att man alltid gör bort/klart allting på jobbet helt enkelt. Kommer kännas helt underbart!

Ska försöka gå och lägga mig snart. Jag kanske inte kommer att kunna somna men det är ju bra att försöka iaf. Man vet ju aldrig. Annars får jag väl läsa nåt lr fortsätta kolla runt på datorn.

Ha en fortsatt bra kväll! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0