Finally home

Har precis kommit hem med bussen. Så skönt att vara hemma alltså, helt underbart! Har inte några större planer för den fortsatta dagen direkt. Ska väl ev slå in min mammas födelsedagspresent,  (min bror var duktig och for och köpte den igår:) ) om ingen annan gör det dvs. För egentligen orkar jag inte slå in den. Egentligen går det ganska fort men är man slapp så är man:P Nämen det känns som att det kommer bli jag som måste göra det iaf eftersom: min lillasyster inte kommer hem föränn 6, Min storasyster är i Umeå och studerar och min brorsa säkert inte vill slå in den eftersom han tycks ha gjort sitt och med att han köpte den. Aja, det är väl inte hela världen direkt om jag får göra det. Skitsamma egentligen!

Vidare ska jag nog se lite tv lr nåt klipp/film jag har sedan förut. Känner för att bara ta det lugnt och se på nåt sånt. Blev nästan klar med bokrecensionen igår (vet dock inte om jag har tagit ut så bra stycken som är typiska för romantiken men. Jag vet inte heller om jag förklarat, varför jag valde ut just dessa stycken som typiska för romantiken, på ett bra sätt...förvirrande? Svar: Ja:S). Ska väl ta mig en titt på den senare när jag har mer energi. Det konstiga med mig är ju att jag brukar få som mest energi vid 7-8-9 på kvällarna. Och nu vid 4-5-6 (när jag just kommit hem fr skolan) så brukar jag vara jättetrött. Bokrecensionen ska hur som helst vara inne senast fredag och det känns också som att jag kommer att lämna in den då. Hehe, i sista stund med andra ord. Gäller att utnyttja tiden man har.

I kväll måste jag försöka komma i säng tidigare så jag orkar med morgondagen. Funderar på att försöka lägga mig efter att jag sett på: "Bonde söker Fru", vilket slutar kl 9. Skulle vara riktigt nyttigt och välbehövligt för mig!

Nu ska jag ringa och kolla upp vad de är för mat som gäller idag...

Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0