Klasskort

Så har ännu en skoldag passerat, tack och lov.
Idag har vi tagit klasskort. Det vart faktiskt oväntat bra, enligt mig, med tanke på att det var så många som inte hade med sig några spec. kläder och dylikt. Lisa (vår lärare) var inte med på klasskortet:/ trots att hon sagt att hon skulle ställa upp. Men hon hade väl glömt bort alltsammans lr nåt. Hon dök bara aldrig upp och vi hittade henne inte i personalrummet heller, konstigt värre. Åke (vår andra lärare) var iaf med och han hade spökat ut sig bra, haha:D Jag avslöjar dock inte hur, det får ni se själva sen i skolkatalogen. Jag och Elisabeth i min klass fick stanna kvar sedan vi knäppt kortet och namnge alla i våran klass på fotot. Hehe, på så sätt fick vi två se hur själva kortet egentligen blev:)

Annars har det inte hänt just nåt speciellt idag. På internationella relationer ska vi börja skriva om en valfri internationell organisation. Sen ska man göra en analys om organisationen också. Det får max vara 2 A4, vilket innebär att det inte ska vara så detaljerat vilket är rätt skönt. Jag har valt att jobba med Greenpeace. Tycker det verkar intressant. Dessutom tycker jag de har väldigt bra åsikter. Vi måste tänka mer på vår miljö så är det bara!

Just ja, efter skolan gick jag och Ylva och kollade upp om en lokal som vi kan hyra på fredag till vår klassfest. Lokalen var ledig från 18.00 och den ligger mitt i stan, vilket är perfekt! Då slipper ju de som vill på Plattan ordna skjuts och så. Sen är det dessutom väldigt billigt också. Lokalen kommer att kosta 13 spänn per person. Det är väl ingen som kan påstå att de inte har råd med det, lr? Vi bokade iaf lokalen preliminärt, sen ska jag och Ylva kolla upp med övriga klassen i morgon. Lr kanske på onsdag, får se när tillfälle ges.

Känns som att det kommer bli en ganska skön vecka det här:) Vi har nämligen hel-orienteringsdag på torsdag. Jag och Ylva ska starta 10.15 uppe på Skyttis. Sen är vi väl kanske klara vid 12-13 nånting, beroende på hur bra vi är, hehe:P På onsdag slutar vi kl 12 eftersom lärarna har halv studiedag lr nåt sånt. På onsdag har vi därför bara en enda lektion (sv) på förmiddagen. Förhoppningsvis kanske vi får skippa den lr göra nå uppgifter hemma så man slipper åka in till skolan överhuvudtaget. Skulle sitta riktigt fint med en hel-ledig-dag mitt på veckan! ;)

Vad ska jag hitta på nu då? Ja, jag ska först och främst äta upp min goda tonfisksallad:) Sen ska jag förhoppningsvis ta itu med att städa lite här (på rummet) Haha, ser riktigt hemskt ut alltså! Det värsta är på morgon när man har bråttom och det är så ofantligt svårt att hitta rätt saker. Medan jag städar ska jag lyssna på Kent- och Winnerbäck-låtar, det var längesen!
Sen ska jag försöka skriva färdigt svenskan + svara på nå frågor vi har till imorrn på kvinnligt/manligt/mänskligt. Ska förhoppningsvis orka med att kolla en del på religionen med (hinduism/buddism-prov på fredag). Får väl se hur mkt "plugg-ork" man har kvar till det men, aja:P Det blir vad det blir.
Jag kommer förmodligen se en hel del på Modomatchen mot Brynäs också, hehe... såg precis att den gick på säsongskortet! :)

Vi hörs snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0