Framflyttad träning

Självklart skulle träningen vara framflyttad till 10 i 8...typiskt alltså! Men de hade tydligen uppdaterat schemat på hemsidan först idag ang. detta. Av en slump gick jag in runt 4 och tittade om träningen verkligen var 20 över 5 och då upptäckte jag att vi inte hade istid förän 7.50 tillsammans med U-14. Tydligen var det några i mitt lag som inte hunnit se denna framflyttade tid. Dessa stackare, hade tydligen åkt till skyttis vid  5 helt i onödan. Jag stannade iaf trots denna upptäckt kvar på mammas jobb (kändes onödigt åka hem och tillbaka igen, trots att jag kanske hade hunnit vara hemma i två och en halvtimme). Jag åt snabbmat  - Kyckling, ris, minimorötter, broccoli och nån sås till. Det var faktiskt mkt godare än jag trodde:) Under tiden jag åt, och efteråt, så läste jag på min klassiker till bok. Var längesen jag läste den så det var lite svårt att komma ihåg vad som hänt, men det gick hyfsat ändå tycker jag. Ska ju ha gjort en recension om den innan lovet så det är lika bra att man lägger på ett kål. Speciellt nu när jag inte har just nå andra läxor.

På träningen så spelade vi i damlaget mot U14-pojklaget. Gick finfint det! Dock var vi lite väl bra för dem, men det var rätt kul ändå. Det var dock tråkigt att man hann spela så lite. Jag spelade vart tredje byte och det var så lågt tempo i matchen att varje femma var inne jättelänge (säkert 4 min:S), det gjorde i sin tur att man fick sitta på avbytarbänken i 10 min innan man fick komma in igen. Man var med andra ord nästan kall när man skulle ut och spela:/ Inte alltför kul:P Vart sur när träningen var slut för då kändes det inte som att jag kört ut mig så maximalt som jag brukar. Just därför tog jag några extravarv runt isen i full fart, då kändes det lite bättre åtminstone. Men, men är väl bra med lite slappar-träningar ibland med.

Just ja, måste tillägga att jag tidigare idag höll på att slarva bort/glömma min kära mp3-spelare:( Hade använt hörlurarna som hör till mp3n till datorn på skolan sedan hade jag på nåt sätt lyckats knuffa ner mp3n på golvet. Så när jag skulle gå från datasalen så såg jag inte mp3-spelaren, jag glömde därav bort att jag hade haft med mig den. Men som tur var kom jag på att jag inte hade den när jag stod vid skåpet. Usch vilken panik jag fick...men som tur var låg den kvar uppe vid datasalen. Skulle aldrig klara mig utan min mp3, fy tusan! Inte var den billig heller. Tur att jag hittade den! :D

Nej, nu ska jag se till att komma i säng i rimlig tid (för första gången denna vecka). Därför ska jag sluta blogga här och nu! God natt på er:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0