En "vettig" onsdag

Jag har varit duktig idag:) Först såg Jovanna och jag till att dela ut enkäter till våra återstående ettor (hör till vårt projektarbete). Så nu är det färdigt och vi kan sammanställa svaren imorgon:) Underbart!
Sedan har jag varit så duktig att jag pluggat teckenspråk nu på em. Känns som att jag kan orden (vilka vi ska kunna till provet nästa vecka) mkt bättre nu än innan. Med lite mer nötande så sitter de snart perfekt:) Jag har också lyckats komma på vad jag ska göra för bildspel på multimedian. Jag ska såklart göra om mitt drömresemål: Kanada! Att jag inte kom på det redan från början? Jag ska använda bilder på deras vackra natur och hockeyn förstås;) Dock ska man ha minst 11 bilder så det lär väl ta ett tag innan jag hittar så många men det ska gå! På Google finns det mkt bilder:P. Man måste prata till varje bild också, behöver inte vara långt men nånting ska man säga till varje så det måste jag fundera ut med. En hel del jobb återstår alltså men det känns jättebra att ha en idé att utgå från iaf!

Min lillasyster fyller år idag fresten, hon fyller hela 16 år...GRATTIS! :) Ska väl snart gå ner och se på när hon öppnar presenterna btw, det är ju alltid lite kul. Men först ska syrran tydligen vänta på att sin pojkvän Mange ska komma och Ola (min mammas pojkvän), så det dröjer visst ett tag till.

Måste försöka komma i sängs tidigt ikväll! Idag hade vi bara en "riktig" lektion (internationella relationer) eftersom vi fick se en teater på sv, vilken var jättebra! Tror den hette: "Det är svårast med de värdelösa", lr nåt liknande. Otroligt bra skådespelare! Efter internationella relationer hade vi också projektarbete men det är ju mera "fritt", eftersom vi inte har några lärare och därmed får sluta när vi vill och så. Men trots att vi bara hade en lektion, vart jag jättetrött och less. Vet inte varför, jag bara blev det:S Kändes som att jag bara ville hem till sängen, dra täcket över huvudet och somna in till nån fin låt. Nu känner jag mig lite piggare dock, men jag ska iaf försöka sova tidigt. Annars kommer jag vara lika trött imorrn igen.

Saknar dig Jimmi btw! Hoppas, hoppas, hoppas att vi kan träffas idag! :)

Nu ska jag kila, sköt om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0