It called magic

Shit vad en helg går fort alltså. Känns som att helgen började nyss och ändå sitter man här och ska på skolan igen om ca 12 timmar. Tråkigt:/ Som tur är så är det bara en vecka kvar sen är det sportlov:D Skönt värre alltså! Fan va jag ska slappa och sova då. Men men, fram tills dess återstår det fem dagar. Jag måste skriva färdigt bokrecensionen samt plugga till provet vi har i teckenspråk, ev ska jag fixa till mitt bildspel om Kanada på multimedian också (trots att min grupp egentligen är ledig).

Om det är någon som vet hur man kan gråta av lycka, så är det jag.
- Again and again u give me that feeling and I´m quite sure I can die for it. It's impossible to describe with only words, it called magic!
En sak är jag säker på iaf - jag är jävligt speciell!

Min hals är fortfarande krasslig trots att jag typ missbrukat halstabletter idag. Lär fortsätta med det de närmsta dagarna med ända tills min hals mår bättre, suck!

Måste fara hem snart och umgås med min syster:) Hon har kommit hem från Umeå och ska tillbaka igen på onsdag:) Ska bli trevligt att träffa henne, det var ett tag sen nu. Ska komma ihåg att stanna och köpa två pkt mjölk åt mamma också när Jimmi skjutsar hem mig. Borde duscha ikväll också, men vet inte om jag orkar:P Känner mig rätt slapp. Får se hur det blir med den saken.

Hej då! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0