Klassfest + Plattan imorrn

Har mkt att stå i just nu. Ska på vår första klassfest imorrn kl 18.00 och sen blire Plattan rätt tidigt (så man slipper betala inträde, höhö). Kommer nog bli jättekul:) Jag ser verkligen fram emot båda sakerna! Idag kom jag dock på att det smartaste nog vore om jag stannade kvar i stan efter skolan så jag slipper fixa skjuts in sen och så...det rör ju sig trots allt bara om 3 timmar ca:P Förhoppningsvis kan jag komma till Ylva. Hon skulle kolla upp det. Hos henne ska vi äta och göra oss i ordning:) Kanske ska få låna nåt linne lr så av henne me plus ev. platta håret ( Ylva=snäll:) )Borde egentligen köpa nåt att ha på mig, men jag ids inte:P Ska ju köpa en del drinkar på Plattan me (och det är ju långt ifrån gratis)+ betala Isadoras kille för skjuts hem. Så pengarna lär ju gå gå åt rätt bra iaf om man säger så. Speciellt för en fattig flicka som jag. Så jag skiter i att köpa nåt nytt! En annan gång kanske.

Hur som helst så måste jag nu ta och packa de grejjer jag ska ha med mig imorrn. Eftersom jag har teori i stan ikväll kl 19.30 och sedan vanlig isträning så kommer jag komma hem sent (efter 23.00 ikväll). Därför måste jag alltså packa allt nu, så jag kan komma i säng innan 24 iaf. Jag ska packa både det jag behöver till skolan och till senare på kvällen dvs: Kläder jag ev ska ha imorrnkväll, smink, borste, spännen, snoddar, idrottskläder, teckenspråksmapp, börs (med $ och legg), skåpnyckel, mp3 mm. Jag har lite att göra med andra ord och just därför ska jag inte slösa bort nå mer av min tid här nu.

Kan föresten meddela att Jimmi kom och hälsade på mig igår tillslut :) Han kom dock rent sent och var trött, så han var inte här så länge. Men det var mysigt ändå :) <3

Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0