Trött

Fan vad trött man kan vara alltså:S Är alltid så himla trött på morgon och idag är det inget undantag:/ Tur att vi inte har alltför dryg dag iaf. Har bara sv, geografi och projektarbete. Längtar redan tills jag kommer hem. Ska föresten passa på att läsa min klassiker-bok nu, kom jag på. Såg nämligen precis på Nolas hemsida att sportlovet är redan om 2½ vecka(!) Det är ju ingenting för tusan. Trodde det var betydligt längre tid tills dess, men tydligen inte. Så det känns som att jag får ligga i lite med boken nu för att hinna. Kommer bli krångligt att göra en recension på boken sen men jag hoppas jag grejar det.

Har väl inte så mkt planer för dagen i övrigt. Ska mest ta de lugnt efter skolan och försöka läsa boken och träna lite teckenspråk (om jag ids). Tydligen ska vi ha prov på teckenspråk sista veckan, precis innan lovet. Antingen har man på måndag lr fredag, vet inte vilket (det är bara halva klassen som kan ha prov åt gången om jag har förstått det hela rätt).
Måste försöka ta itu med att vika kläderna som är i tvättkorgen på mitt rum idag också, kom jag på nu. Det är så drygt att leta igenom hela tvättkorgen för att hitta bara en tröja t ex. Det måste ordnas snarast!  

Nej, nu ska jag gå och göra lite vettigt...Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Sportlovet är v 10...

2007-10-11 @ 11:49:03
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Rika

Hahah, ooops...jag menade såklart höstlovet, tack Ylva:P

2007-10-11 @ 16:09:27
URL: http://hockeyrika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0