Jävla flugor

Fan vad less jag blir på flugor alltså! Hela denna vecka har jag haft minst en fluga om dagen inne i mitt rum. Det värsta är att upptäcka/höra de just när man ska till och sova, snacka om irriterande! Just det har nog hänt 3 ggr denna vecka:S Det har hela tiden rört sig om den värsta sortens flugor med, dvs spyflygor. Spyflugor som ju har så många ögon att de inte kan skilja på upp o ner (har för mig att de är nåt sånt:P) och därför bara studsar omkring i taket och överallt. De flyger och far som dårar i princip! Usch och fy! De är så svåra att slå ihjäl också eftersom de så sällan sitter stilla. Och tror ni inte på fan att jag har en fluga nu på rummet igen, just när jag sitter och skriver detta, haha! Snacka om komiskt!
Vet inte om det bara är här på landet överhuvudtaget som vi fått en massa flugor lr om det är överallt? Lr om det kanske bara är jag som Gud vill straffa med en fluginvasion lr nåt (vet dock inte vad jag gjort men):P I vilket fall som helst är det då inget kul iaf! Det konstiga är att jag inte sett röken av några flugor alls, tidigare i sommar/höst. Bara några enstaka. Också kommer de allihop nu helt plötsligt:S Det är rätt konstigt.

Aja, ska gå och släppa/tvinga ut flugan nu...funkar inte det så lär jag väl slå ihjäl den:P (det är tur man inte är buddhist vid dessa tillfällen, hehe:P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0