Göteborg Nästa

Äntligen helg! Lr ja, åtminstone för mig:P Det är nämligen "Öppet hus" imorrn på Nolaskolan, då ska elever och lärare vara där och visa för kommande gymnasielever och föräldrar hur man arbetar som typ. Men jag har tagit ledigt:) Jag ska nämligen ner till Gbg med Jimmi inatt. Vi ska ta nattåget ner som går fr Mellansel 23.30. Vi ska sova i en alldeles egen kupé som har två sängar och en toalett:) Det är lyxigt värre;) Jag åkte ju ner till Gbg i somras också med tåget och då hade jag exakt en sådan kupé. De är dyra (ca 2000 kr styck, enkel resa, Övik-Gbg), men det är lätt värt pengarna! Man blir inte besviken, tro mig! Är så himla skönt att ha sköna sängar, klimatanläggning och en egen kupé. I love it!
Den här gången behöver jag dock inte betala. Det ska Jimmis chef göra:) Hehe, vi ska nämligen ner till Gbg för att hämta en ny bil han har köpt och därför ska han betala våra biljetter och bensinen. Vi ska nämligen köra hans bil hem sedan. Det blir alltså en snabbvisit i Gbg. Vi kommer vara framme i Gbg runt 12.00 imorrn. och sedan bär det direkt av hem till Övik igen med BMW:n. Kommer nog ta ett tag att köra hem skulle jag tro, det är ju ett x antal mil. Men förhoppningsvis är vi hemma i Övik igen strax efter 12 på lördagnatt kanske? Beror på hur mkt trafik och sånt det är men jag hoppas på det iaf.

Kommer nog bli en trevlig resa:) Tycker det är så mysigt att åka tåg. Helst på natten:) Ska bli kul att träffa min älskling igen också. Har inte träffat honom sedan i söndags så jag längtar jättemkt efter honom<3

Ha de så bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0