bortkastade $

Även fast jag är småsugen att fara på Plattan ikväll så kommer jag inte att göra det! Jag har tagit mitt förnuft till fånga och insett att det bara kommer bli bortkastade pengar om jag far ut. Sen lär min hals/hosta bara bli ännu värre  eftersom man på plattan måste prata så himla högt pga all hög musik. Nej, är bättre att vara hemma och ta det lugnt. Frossa i varm nyponsoppa, halstabletter och hostmedicin.

Ska försöka göra lite nytta idag. Har lovat mamma att städa upp lite i köksfönstrena plus göra mat (potatis och nån typ av fläskkotletter). Får se hur det går med den maten. Mamma berättade hur jag skulle göra igår men hur är det man brukar säga? -Minnet är bra men kort:P Aja, får väl ringa mamma i värsta fall sen och fråga. Sen hade jag tänkt att kolla över lite läxor (vilket jag inte orkat göra så mkt hitills under detta lov). Och ev. städa upp lite på rummet (men det är lägsta priroritet idag).

Idag fyller min brorsa år:) därför ska vi fira han ikväll. Farmor, pappa och Ola (min mammas pojkvän) ska komma hit iaf, plus Betty och antagligen hennes kille Mange med. Det blir fika och tårta (en glasstårta bla, gott!)
- Grattis så himla mkt Micke :D
 
Nej, nu ska jag sätta igång med att göra nå vettigt. Vi hörs säkert senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0