Lyckad orientering

Idag har då orienteringen gått av stapeln. Gick faktiskt bra för Ylva och mig :) Vi lyckades hitta alla 10 kontroller på 1 timme och 50 min. Rätt hyfsad tid ändå tycker jag, med tanke på att vi inte sprang nånting. Efter att vi gått i mål och lämnat in vårt stämpelkort och våra kartor tog vi oss en titt i den nya innebandyhallen. Varken jag lr Ylva hade varit inne i den förut. Den var jättefin och fräsch, märktes verkligen att den var nybyggd om man säger så. Kul för de som är intresserade  av innebandy att de också fått nåt "eget" att vara i. Själv har jag väl inte sådär jättestort intresse om jag ska vara helt ärlig, (innebandy är för mig en c-sport, efter hockey och bandy:P(A) ) men det är kul att det finns ändå. Kanske går på nån match framöver också, man vet aldrig:P Sport är ju ändå alltid sport:)

Efter min Skyttis-vistelse åkte jag til pappas tjejs (Mariannes) lägenhet i Gullänget. Där åt jag en banan och fick en macka, sedan duschade jag,  ( det var skönt! :) ). Sedan skjutsade pappa in mig till stan så jag kunde ta min vanliga kära kvart-i-tre-buss hem;P
Och här sitter man nu. Undra vad man ska hitta på? äta middag och plugga religionen, ligger nära till hands. Men jag känner egentligen bara för att slappa, fan vad lat man är(!):P Ska fara iväg och träna vid 8 iaf, känns bra. Då får man ta i och köra slut på sig:P Kan jag behöva, haha!

Tycker synd om min älskling:( De En person är taskig mot han på jobbet:(  Ska väl ändå inte vara meningen att en person ska behöva slita ut sig bara för att de har så jäkla mkt att göra:(  Okej, om man måste jobba övertid ett par dagar i veckan....men varje dag:S Orka! Nej, jag hoppas min Sötnos tar itu med det där så han mår bättre snart. Tycker inte om när han är så nedstämd, vilket han var idag när jag ringde.
- Jag tänker på dig snygging, bara så du vet!

Nej, kanske man ska ta och göra lite nytta här...kanske bloggar senare, får se:P Ha de gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0