150-dagars:)

Har vart en ganska seg skoldag idag (tja, alla skoldagar nuförtiden är väl mer lr mindre sega men ändå:P). Men, men det har väl funkat hyfsat ändå. Man lyckades genomlida den iaf och det är huvudsaken. Segt att komma hem först kvart i 5 bara, känns som att jag inte gjort nåt hittils hemma och ändå är klockan redan halv 8:S Fan, snart är det borde det vara läggdags ju:/

Kommer bli utgång för mig på fredag ändå. Är ju trots allt 150-dagars och eftersom jag inte kunde fara på 200-dagars känns det kul att ta sig i kragen och fara ut nu ist. Känner mig tillräckligt pepp igen för att fara. Verkar vara många i klassen som inte är lika pepp men det struntar jag i. Hur många vi än blir på förfesten så kan vi nog ha kul ändå, det är jag säker på. Bra också att vi får vara i Ylvas pappas hus. Det huset är perfekt för att festa i, enligt mig:) Good work Ylvis;)
Dock kommer jag förmodligen inte klä ut mig. Många tycker man är tråkig men vad faan; - Har man ingen bra utklädnad så har man inte, så det så! Dessutom känns det jävligt ovärt att gå och köpa in något enbart för detta "Plattan-tillfälle".

Hoppas jag är lite piggare på fredag än jag varit idag bara men det ordnar sig nog. Somnade så sent inatt med så det beror nog en hel del på det. Annars beror det mkt på förkylningen. Förkylningen känns fof sisådär. Känner mig inte frisk men inte jätteförkyld heller, men ganska förkyld känner jag mig trots allt:/. Och fortfarande(!) är mitt ena öga lite rött (höger just nu) vilket är rätt irriterande. Aja, tur att den mesta rödheten försvunnit iaf. Får se om jag tränar imorrn, om träningen vart idag skulle jag inte ha tränat. Men får se hur jag mår i morgon, det kan ju ändras. Jag vill ska bara vara frisk till på fredag iaf! Annars kommer jag inte bli glad.

Nej, måste kila ner nu och hjälpa mamma med att packa upp matvarorna. Sedan blir det pluggande (lika kul som vanligt lr inte:/) i form av geografi och ev. lite skrivande på sv-talet, men förmodligen kommer jag nog bara orka plugga det första:P. Aja, ha en bra kväll iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0