Skolan & handbollsprat

Var riktigt duktig i morse. Jag satt nere i "Bibblan" och tränade en massa på teckenspråkshäftet. Förhoppningsvis ska man väl kunna göra prov på det på fredag. Skulle vara skönt att få det ur världen om inte annat. Jag lämnade dessutom in reklamanalysen som vi ska göra på "Kvinnligt, manligt, mänskligt". Jag lämnade den inte till läraren personligen utan la den i hans fack. Hoppas han hittar den bara. Får väl kanske ta med en kopia sen till nästa lektion för säkerhets skull:P 

Annars har det varit en lugn dag idag. Vi fick se ett väldigt intressant avsnitt på svenskan från "Uppdrag granskning". Det handlade om gängledaren får OG (Orginal Gangsters), jag minns inte riktigt vad han hette men. Sen ska vi tydligen ha nån debatt om det i klassen sen. Vi ska diskutera om vad det beror på att vissa blir kriminella och sådär. Det ser jag faktiskt fram emot. Ska bli intressant/kul att höra andras åsikter om detta. Här är en länk till en artikel på svt:s hemsida om just detta reportage (du kan också klicka dig till själva avsnittet från denna länk).

Nu är det snart dags för internationella relationer. Då ska väl förhoppningsvis jag och Isadora göra färdigt vår powerpoint-presentation om Sudan. Efter det är de projektarbete och då har vi, som vanligt, väldigt mkt att göra.

Ikväll är det dags för en ny handbollsrysare. Sverige möter nämligen Spanien som är ett riktigt bra lag. Men jag hoppas verkligen att Sverige kan slå dem. Shit, såg precis att matchen börjar redan 10 i 4. Ojojj, då blir det till att bänka sig framför tv:n så fort man kommer hem. Är verkligen glad över att Sverige är tillbaka i ett stort mästerskap igen. Jag tycker verkligen om att se på handboll:), allra helst när Sverige spelar. Är så kul att se alla kombinationer och räddningar och allting:) Mycket mål blir det ju alltid med, vilket är underhållande:) Jag hoppas verkligen att Sverige går långt i detta EM. Men om de inte går så långt lär jag ändå se på när övriga lag spelar mot varandra. Jag har nämligen verkligen fastnat i handbollstittandet just nu:)

Måste se till att komma ihåg att ringa idag med. Glömde totalt bort det igår, gjorde så mkt annat. Men det blir ett nytt försök att komma ihåg det idag.

Min förkylning är borta nu föresten, har glömt att skriva det här:/ Den försvann väl i måndags ca:P Skönt att vara frisk igen. Sen att jag känner mig trött och sliten ändå rent allmänt är en annan femma, hehe;P

Har inte så mkt mer att skriva just nu, men jag skriver nog mer senare:) Ha en bra dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0