Lunchrast

Sitter på skolan just nu och skriver. Om ca en halvtimme börjar psykologin, det känns drygt. Vi ska nämligen göra nån konstig analys på råttfobi. Tur man är i en grupp i alla fall så man åtminstone kan hjälpas åt.

Dagen såhär långt har varit sådär. Jag och Isadora håller på med nåt arbete om inbördeskrigen i Sudan, det är minst sagt komplicerat. Men jag tycker ändå att vi har jobbat på jävligt bra idag. Förhoppningsvis hinner vi göra klart powerpointen på onsdag så det är lugnt att redovisa det på måndag nästa vecka.

Tydligen ska min projektarbetsgrupp på nåt möte med idrottslärarna kl halv 4. Mig gör det inget eftersom jag ändå ska vara kvar i stan tills min träning börjar. Hoppas det blir nåt vettigt sagt på mötet bara. Tiden till när vårt projektarbete ska vara klart börjar bli knapp:S

Ikväll spelar Modo mot Frölunda, Modo måste fasen vinna! Pinsamt annars, riktigt pinsamt alltså. Men Modo är inne i en sån bra trend nu att jag tycker att man kan kräva av dem att de ska vinna ikväll med. Hoppas, hoppas, hoppas!

Nej, har inte så mkt mer att skriva för tillfället. Bloggar förmodligen mer senare. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0