skoldagen & hunger

Har varit ganska trött och seg idag men dagen har väl ändå varit hyfsad. På sv-lektionen fick jag bara sitta och lyssna på andras muntliga tal, snacka om skönt:) På internationella relationer var det däremot lite drygare för då skulle jag och Isadora redovisa muntligt om det otroligt komplicerade kriget som pågår i Sudan. Och då menar jag verkligen komplicerat! Hur som helst så gick det väl hyfsat trots att vi ju inte hade nån powerpoint som vi tänkt att ha. Blev väl lite ostrukturerat därför och så men det dög ivf. Och nu är det gjort:P Skönt!

På projektarbetet sedan så hann vi göra väldigt mkt måste jag säga. Jag tycker vi alla i gruppen ska vara nöjda:) Var faktiskt väldigt smart att vi fem delade upp oss så mkt och gjorde olika saker. Varför har vi inte gjort det mer tidigare(?) Vi är ju trots allt 5 st. Aja, idag fick vi som sagt var väldigt mkt gjort iaf:) Fortfarande en hel del kvar att göra men med dagens utförda arbete känner jag mig definitivt inte fullt lika stressad som förut iaf:)



Är så himla hungrig. Måste gå ner och göra nyponsoppa och varma mackor, borde ha gjort det tidigare egentligen (har ju som varit hungrig ett bra tag) men problemet har varit att orken inte riktigt har funnits där:P

Det svider att jag inte kommer att kunna få sova ut riktigt förän på söndag. Det är ju banne mig en evighet ju:( Och detta tack vare skolan och hockeysammandraget jag har tidigt i Östersund på lördag. Ska bli kul att spela en "riktig" hockeymatch iofs, var ju ett bra tag sen nu men det är jobbigt/synd att man måste gå upp så tidigt. Skulle behöva sova ut imorgon redan egentligen och i övermorgon och nästa dag och nästa och... (jaa, ni fattar väl vars jag vill komma)...- Gäsp!

Nåväl ska försöka göra nån nytta nu så man kan "unna sig" / "ta tag i" att komma i säng snart. Have a nice evening!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Jaja, upp tidigt, visst är det jobbigt. MEN du kommer ju att sova skönt på bussen...
(ta med dig kudde!)

2008-01-31 @ 22:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0