Te & film

Har varit vaken ända tills nu pga en film jag såg hos min pappa:) Den hette "Alla älskar Alice" och var faktiskt väldigt söt och tänkvärd, lite tragisk med så klart men det slutade gott iaf:) Mikael Persbrandt spelade en av karaktärerna också och han gjorde det väldigt bra (som vanligt med andra ord). Tycker att ni som inte har sett filmen borde ta och se den, för den är lätt värd att se.

För övrigt var det kul och trevligt att hälsa på min pappa. Marianne, hans tjej, var där också. - Trevligt ( som sagt:) ). Jag blev bjuden på en kopp "ingefära-citrons-te" och mackor. Smaskens:) helst när man är hungrig. Annars pratade vi mest och såg på tv. Synd man har så mkt i skolan och så att man har tid att gå dit så sällan. Men det handlar väl också mkt om att man ska ta sig tid med antar jag. Det mesta handlar ju faktiskt bara om priroritering, så är det ju. Ska verkligen försöka gå dit oftare framöver. På helgerna borde man passa på mer framför allt, då finns det ju tid.



Tygtittande förut idag gick rätt så bra iaf:)
Hittade nå röda tyger men mest lila tyger sen skulle en tygaffär som vi var inne på få in fler tyger till veckan också så det kommer nog bli bra det här. Sen på måndag nästa vecka har ju nån affär procentutförsäljning på tyger med, speciellt för balklänningar om jag har förstått det rätt(?) Så jag och mamma lär gå en sväng på det med:)

Måste också säga att jag hittade en väldigt fin modell på en klänning i en katalog på en tygaffär. Den var hur fin som helst. Dock vet jag inte om jag bara vill ha axelband på ena sidan som den hade men det går nog lätt att ändra på isf. Det är väl bara att sy dit två, en på vardera sida, om man hellre vill ha det.



 Nej, nu måste jag ta och sova. Kommer bli en lång och tröttsam dag i morgon, men det är mitt eget fel.
Men det är barasvårt att slita sig från en bra film när man väl börjar titta. Man vill ju verkligen se hur den slutar då med ju:P

Well, nu ska vi inte göra det senare än det redan är så; God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0