Nån som sett ett USB-minne?

Fattar inte vart mitt USB-minne har tagit vägen:'( Hade det på skolan i fredags och sen försvann det spårlöst. Det tråkiga var att det var typ splitternytt med eftersom jag fått det i julklapp för bara nån månad sen. Sen en annan sak jag har märkt nu ang det, är att även min redigerade "Pärlan-film" (dvs. ett skolarbete som ska lämnas in ganska snart) är borta eftersom jag endast hade det sparat på USB-minnet. Extra kul när jag hade suttit och redigerat  en massa på den filmen tidigare i veckan med, lr inte:/ Nu måste jag typ börja om helt om jag inte mot all förmodan skulle få tillbaka lr hitta USB-minnet. Åååh, varför ska allt djävulskap komma på en gång? Först en bärbar dator som krånglar och nu ett USB-minne som försvinner. Som om man inte hade nog med skolgrejer att göra ändå. Sen ska dessutom skolgrejer man sitter och gör i timmetal försvinna så man måste börja om på noll hela tiden. Hur ska man nånsin få slut på "saker-att-göra"  då?? Orka...:'(

USB-minnet är vitt och litet (så klart är det litet vad annars, det är ju ett USB-minne ffs aja:P). Sen sitter det fast i ett ganska färgglatt band. Det heter Kingston och rymmer 1 GB.

Är bara att hoppas att det är nån som hittat USB-minnet på skolan och lämnat in det till rektorsexpeditionen lr liknande så man kan få tillbaka det och arbetet som finns på det. Men jag har svårt att tänka så positivt just nu. Skulle nån ha hittat det så har han/hon antagligen tagit det. Det brukar vara så. Men det står ju iaf mitt namn i filerna som finns sparade på USB-minnet så han/hon kan ju iaf se vems det är. Fast antagligen bryr han/hon sig väl inte som sagt så det har väl inte så stor betydelse:(

Känner mig väldigt negativ atm som ni kanske märker, men jag kan inte hjälpa det. Jag blir bara så trött och less när saker ska jävlas. Antar att jag ska sluta skriva här nu och försöka göra nåt som muntrar upp mig lite och sen sova. Känns som att det är lika bra. Kommer bli en lång dag imorrn när jag måste gå ner till muséet och ringa nån tjej på arken (båda sakerna pga att få historia-material). Vet för övrigt inte hur jag ska kunna få klart det där stora historaarbetet till om två veckor:S. Suck!

"Efter regn kommer solsken" (hoppas, hoppas, hoppas att solskenet kommer för mig snart)

Sköt om er! God natt!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vi verkar ha otur båda två.. Hoppas att du får tillbaka ditt USB-minne. Det är väl nog jobbigt med att erat IR-arbete har försvunnit. Jag ska hålla tummarna för dig! :)

2008-01-27 @ 23:27:46
URL: http://svedd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0