TV = överskattat

Fattar inte vad som är så kul med att se på tv/filmer. Visst ibland kan det vara jävligt skönt men en sån här gång vill man ju göra nåt socialt när man är fyra st. Att se på tv är inte direkt socialt. Se på tv kan man ju lika gärna göra när man är ensam. Skulle vilja spela spel lr nåt egentligen men det lär väl inte bli nåt av. Nu har filmen de andra ser på pågått i ca två timmar och jag har hunnit läsa ut en bok och känner mig hyfsat uttråkad:(

Aja, har haft en rätt bra kväll i övrigt iaf. Det roligaste var såklart raketerna och smällarna:) Emma hade köpt ett stort paket så det var riktigt kul. Dock var det lite jobbigt att få fyr på dem eftersom det blåste rätt mkt ute men det gick tillslut med lite envishet;P Många av dem var riktigt fina:)

Vi åt tacos tidigare ikväll med, lika gott som alltid. Nyttigt är det ju också med tanke på alla grönsaker man har till:) Helt perfekt! I love tacos :)

kvällen taskigaste skedde när vi var ute innan tolvslaget och jag först fick en iskall snöboll av Weppan rakt i pannan och sedan en ännu hårdare (lite senare) av min älskling. Usch vad kall och hård den senare var! Inget kul alls. Tur för Jimmi att jag tycker så mkt om honom annars vet man aldrig hur jag kunnat hämnats;P Som tur var bad han iaf om ursäkt och så, så det var ju bra.

Nej, ska ta och gå på toa nu. Hoppas ni haft en fin kväll:)

God fortsättning!

Kommentarer
Postat av: Madde

Detsamma =)

2008-01-01 @ 20:43:15
URL: http://minimadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0